Staying home with my manStaying home with my manStaying home with my man

Cuddle up and just be you

Lørdagskvelden her i hus blir etter en lang dag med full rulle tilbragt hjemme i sofakroken med mannen i mitt liv. Finnes ikke noe bedre enn det! Jeg føler at lørdagskveldene spesielt alltid byr på en indre uro hos mange fordi man føler at man ut på noe sprell og sosialisere seg. Men den gang ei, i mine øyne er det også helt OK å være hjemme. Når ukedagene ellers går i ett synes jeg det bare er deilig med et lite avbrekk. Her i hus går det for øyeblikket i nachos, facial og Sex and the City marathon. Jeg storkoser meg!

Staying home with my man Staying home with my man

En deilig facial og et blad mellom hendene fylt med inspirasjon slår aldri feil! Spesielt ikke med Tori Kelly – Dear No One på høytalerene. Snakker vi girlsnight stemning, eller? Stakkars Billy, haha.. Sangen er ikke bare catchy, men jeg kjenner meg igjen i mye av det hun synger. Denne damen er fantastisk! Håper dere nyter lørdagskvelden enten det er hjemme eller på dansegulvet ♥

Previous Post
Next Post

25 thoughts on “Staying home with my man

 • Mina
  Hvor er den fine joggedressen din fra? 🙂

 • Nora
  Åh, så herlig! Det var rette lørdagskvelden jeg trengte å høre det på. Synes det er litt press på å måtte være sosial, men godt det er andre som nyter lørdagskvelden alene med god mat og underholdning på tv. Kos deg 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Helt sant, Nora 🙂 Håper du koser deg også <3 Klem

 • Camilla
  Hei Eirin, jeg er først og fremst utrolig glad i bloggen din, og synes du er utrolig inspirerende og vakker. Jeg vet at du har tatt avstand fra alkohol, men jeg lurte på om du har skrevet et mer utfyllende innlegg, eller vurderer å gjøre det?

  Selv går jeg nå siste året på videregående, og er veldig glad i å trene, noe jeg har vært lenge, men drukket litt i helgene ved siden av. Alkohol og trening går dårlig sammen, og derfor tar jeg mer og mer avstand fra det. Var akkurat russ, og ble litt akohol da, men nå har jeg ikke klart tanken på det. Jeg synes at det er litt vanskelig, og for eksempel forrige helg, dro jeg på vorset, og kjørte jentene til fest. Jeg føler selv at jeg blir holdt litt utenfor og at mange synes det er teit og snakker om det i vennegjengen som er ganske stor, på rundt 20 jenter. Vi er såklart litt gruppert, og jeg har mine gode venninner, men jeg føler selv at de ikke helt forstår, da de selv er veldig glad i å drikke. Det er veldig vanskelig i en periode hvor man fortsatt er litt usikker på seg selv – og derfor lurte jeg på om du hadde noen tips. Selv håper jeg og tror at de selv en dag tenker at jeg må kunne ta det valget selv, og at de heller tenker at jeg var modig, men det føles ikke helt slik, og jeg begynner å føle meg litt utestengt i helgene blant annet. Drikker en gang i blant, men det er mest fordi jeg føler at jeg må, og ikke fordi jeg har så veldig lyst. Ble mye «meg» nå, men jeg ønsker så gjerne å høre hva du tenker og hvordan du taklet situasjonen, og jeg tror at det er flere enn bare meg som sitter med samme følelsen.. Du er modig som har tatt avstand fra alkholen!:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Camilla! Situasjonen du beskriver kjenner jeg meg skremmende mye igjen i på alle punkter. Jeg trakk meg veldig mye tilbake og fokuserte på det som var viktig for meg, og fant ut at på denne måten ville også de som var ekte og gode venner skille seg ut. Det var ikke mange og det var selvfølgelig vanskelig, men så fort videregående tok slutt løste alt seg. Da møtte jeg personer som likte meg for den jeg var og valgene jeg tok, og det er det som gjelder. Mitt beste tips til deg er å ikke tilføye deg andre fordi de ikke liker hvordan du egentlig er. Kjør på med ditt, og alt vil ordne seg til slutt. Det lover jeg deg 🙂 Klem

  • Der skrev du for meg også Camilla! Jeg har det på akkurat samme måte.. Alkohol er ikke veldig godt, er dyrt og inneholder mange dumme kalorier. Man blir liksom litt uglesett når man faktisk foretrekker å gjøre noe annet enn å drikke, eller drar på vors uten særlig med alkohol! Sånn skal det absolutt ikke være, og jeg håper det blir vanligere snart og ikke drikke hver eneste helg, men heller samles for å ha det hyggelig uten alkoholen (eventuelt så lite at det kan nytes fremfor å slukes). Skrev dette for at du skal vite at du ikke er eneste som «sliter» med det, og at du overhodet ikke bør utestenges pga alkoholen du velger å skippe, selvom jeg føler litt det samme selv! Håper det blir bedre for deg etterhvert 🙂

   • Camilla
    Åå, kjenner jeg smiler av å lese dette. Så utrolig lettende å lese! Helt enig. Det er dyrt, dumt og utrolig helseskadelig. Hvorfor ødelegge en uke med trening og en ellers grei livsstil? Tusen, tusen takk for svar Eirin og Celine, og jeg håper også at det blir mer vanlig fremover. Kanskje ikke før om et par år, men det skal faktisk være akseptabelt å ikke drikke alkohol. Jeg synes det er det samme om en drikker sprite eller cider, men det er noe med alkoholen hver eneste lørdag som er viktig for enkelte.. synd at det skal skille venner, og skape usikkerhet.. I tilegg til hvor farlig det er. Det har så mange negative sider, og det er kjedelig at ingen andre enn 1 av 20 velger å ta avstand fra det. Tusen takk igjen <3

 • Anna
  Hei! Hvor er hårbåndet fra? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det kjøpte jeg i Roma 🙂

 • Anne
  Er det slutt mellom deg og kjæresten din?

 • Anette
  Akkurat det jeg trengte å høre!

 • Hvor er hårbandet fra? Såå lekker farge!

 • For ein deilig lørdagskveld 🙂

 • Thea
  Elsker hunden din, tenkte å kjøpe samme selv men lurte på om det er en hund som er veldig kosete?:-D

  • Eirin Kristiansen
   Veeeldig kosete. Det føles mer som en liten baby enn en hund! Haha. Men jeg elsker det 🙂

 • Ida
  Hei Eirin! Jeg lurte på hvilken kaffe du helst kjøper? Har bare hatt min nespressomaskin en liten stund, og er så utrolig mange å velge mellom at jeg trenger noen tips:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ida! Livanto er min favoritt 🙂

 • Vårild
  Ser så utrolig koselig ut!!
  -Vårild

 • Helene
  Kan du legge ut oppskrift på det du viste på snap? Så utrolig godt ut!

  • Eirin Kristiansen
   Det kommer om få strakser 🙂

 • Nina
  Hei Eirin

  Jeg leter meg ihjel etter en fin blå casual skjorte. Hvor har du kjøpt den fine blå skjorten?

Comments are closed.