Some of my latest buys

God lørdag! For en fantastisk dag, solen skinner og for en gangs skyld har den varmen med seg også. Og at det er lørdag og helg i samme slengen er så innmari deilig! Jeg kunne ikke gjøre annet enn å trekke på smilebåndene da jeg så hvordan solen skinte gjennom persiennene i morges. Og en annen ting som får meg til å trekke på smilebåndene er når jeg finner de perfekte basics. I går kom jeg hjem med to topper fra BikBok med den perfekte passformen, korte lengden, materialet og fargen. De går rett og slett til alt!

Some of my latest buys

En annen ting jeg bare måå dele med dere er denne dusjgeleen fra The Body Shop. Oh my god! Den lukter helt magisk, og gir meg nesten litt vibber tilbake til Paris og lukten av en krukke med skikkelig tykt, ekte bringebærsyltetøy som jeg litt for ofte spredde over croissantene mine. Den er til å spise opp! Etter at jeg har dusjet lukter det søte bringebær i hele leiligheten..

Some of my latest buys

Siiiikle.. Dette paret med sneakers fra Adidas har jeg hatt lyst på lenge! Jeg ønsket meg egentlig de hvite klassikerne, men siden det er så mange som har dem ble jeg overtalt til å gå for en annen variant. Velkommen hjem, superstars! I will treat you good..

Some of my latest buys

Nå skal jeg ut å nyte fineværet! Håper dere får en superfin helg ♥


Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Some of my latest buys

 • AS
  Fine innkjøp! Må prøve ut dusjsåpa 🙂 Stor klem

  • Eirin Kristiansen
   Det burde du! Den er fantastisk 🙂 Klem

 • Julie
  Hei hei! Hvor kjøpte du skoene? De er kjempekule!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! De kjøpte jeg hos Tennis i Bergen 🙂

 • Vårild
  Hei! De genserne fra BikBok så utrolig deilige ut! Håper solen fortsetter å skinne og at du får en suuuuper helg!
  -Vårild

 • Sofie
  Hei! Jeg lurer på hvilken størrelse du har i genserne? Vi har ikke bikbok her hvor jeg bor så det må bestilles.
  Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Sofie! Genseren er stor i størrelsen, så jeg gikk ned til XS. Bruker vanligvis S 🙂

 • F L A S H
  Fine bringebær! ?

Comments are closed.