Homemade granola cups

God søndag, hjerter! Slept good? På denne deilige fridagen liker jeg å bli i joggisen, skru opp musikken, bruke litt ekstra tid på kjøkkenet og prøve ut nye oppskrifter. I dag ble det hjemmelagde granola cups som jeg har hatt i tankene lenge, og resultatet ble bedre enn jeg hadde håpet. Jeg elsker granola, og disse er perfekt å lage en god ladning av i dag slik at frokosten er reddet til den kommende uken. Det er sunt, fiberrikt og metter lenge! Også det viktigste av alt; det smaker knallgodt for både store og små.

Homemade granola cups

· 6 granola cups ·

1 ss chiafrø · 2 ss gojibær · 2 ss fibramel · 1 ss kokosmasse · 2 ss skivede mandler
· 100 g store havregryn · 1/2 ts kanel · 2 ss smeltet smør · 2 ss honning · 1 egg

Homemade granola cups

Slik gjør du: Forhåndsvarm ovnen til 160 grader. Bland sammen alt det tørre (ingredienser kan endres) og ha deretter i det våte. Bland alt godt sammen og ha over i muffinsform smurt med formspray. Stekes i 12 minutter og avkjøles på rist.

Homemade granola cups

Kan nytes med en god dæsj gresk yoghurt, honning og bær! Også kaffe eller te på siden da, selvfølgelig.. Haha! Men nå må jeg se å hive meg rundt og vaske leiligheten før familiebesøk står på tapetet. Håper alt er fint med dere! Ha en deilig søndag ♥


Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Homemade granola cups

 • Fanny
  Hei!
  Er på ferie med ei venninne i Miami nå og har noen spørsmål;
  1) Hvordan kommer vi i kontakt med promotører?
  2) Jeg er 20 år, er det fortsatt mulig for meg å komme inn ved bruk av promotør? hvordan var dette når dere var der?

  Ha en fin dag! Klem Fanny

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Vi kjente promotører fra New York, så det vet jeg ikke. De pleier å gå rundt på stranden! Du kommer inn med dem 🙂 Kos dere masse! Klem

 • Dette innlegget har blitt promotert på Cleo-Mag.com! 🙂

 • Julie
  Det hørtes kjempe godt ut! Det må prøves en dag!

  Jeg lurte bare på hvor gammel du var da du flyttet ut hjemmefra og hvilken linje du gikk på videregående?

  Ha en fin dag!
  Klem

 • Julie
  Det hørtes kjempe godt ut! Det må prøves en dag!

  Jeg lurte bare på hvor gammel du var da du flyttet ut hjemmefra og hvilken linje du gikk på videregående?

  Ha en fin dag!
  Klem

 • Vårild
  Det der så jo helt himmelsk ut! Mamma er alltid så skeptisk på granola, sier at det er usunt og mye sukker i, så det er noe jeg aldri kan spise med god samvittighet 🙁
  Lurer litt på hva du ser på som sunt/ usunt? På skolen så forteller mine venner meg at syltetøy uten tilsatt sukker( men med sukkererstatning) er farlig, men hjemme så får jeg ikke annet! Veldig frustrerende fordi jeg klarer ikke finne ut hva som er sunt eller ikke!
  Håper du får en kjempe fin slutt på denne uka med familiebesøk 🙂
  – Vårild

  • Marte
   Dette gjorde meg trist å lese, hvor gammel er du?
   Dette fokuset på sunnhet, fitness, trening, sommerkroppen og supermat gjør meg så vanvittig frustrert. Nå er jeg heldigvis gammel nok til å kunne reflektere rundt det, og er vanvittig takknemlig for at jeg ikke er tenåring i dagens kultur.
   Jeg forstår hvorfor du blir forvirret over hva som er sunt, usunt, hva en skal spise osv, når alle sier ulikt.
   Men en ting jeg tenker er viktig å ha i bakhodet er at bloggere ikke er kostholdseksperter. Ikke kritikk til Eirin, men hun er en vanlig jente uten noe mer en interesse for kosthold. Å være interessert gjør en ikke til en ekspert, det som er viktig er å høre på helsemyndighetene, ikke bloggere.
   At man må spise sunt hele tiden, kun proteiner, supermat, ingen snop/»drittmat» osv, det sender ut feil signal til alle de forvirrede tenåringene der ute som ser opp til bloggerne..Og det gjør meg så ufattelig trist, for et slikt forhold til mat er i mine øyne UTROLIG trist. Og tragisk, med tanke på at 1/3 av kloden ikke har nok tilgang på mat..

   Så mitt råd til deg Vårild, er at du kan spise alt, men med måte. Man kan ikke henge seg opp i hva som er sunt og usunt til en hver tid, DET er usunt. Jeg er 23 år, har spist et vanlig kosthold hele livet, og er frisk som en fisk. Det er det som teller! Jeg håper du kan ta dette til deg, og prøve å se litt annerledes på det. Man trenger ikke spise cottagecheese, chiapudding, kokosvann og sukrin for å være sunn. All mat er sunn mat, men med måte 😉 Det vil si, du kan spise hvilket som helst syltetøy med god samvittighet, og slappe av med det 🙂

   Håper du biter merke i dette du også, Eirin 🙂
   Ha en fin kveld 🙂

   • Eirin Kristiansen
    Hei Marte! Jeg forstår tankegangen din, men jeg regner også med at du ikke er fast leser siden du har fått for deg at jeg fronter et slikt manisk kosthold som du beskriver. Jeg skeier ut hver eneste helg, gjerne ukedager også, og viktigheten med at alt kan spises men med måte har jeg frontet i snart tre år. At jeg deler oppskrifter som er bra for helsen er bare en bonus, og jeg vet at mange setter pris på sunnere og lettere alternativer i hverdagen. Du har helt rett i at jeg ikke er ekspert, men jeg har mye mer erfaring og kunnskap enn at det bare en «interesse». Ha en fin kveld du også 🙂

 • Kristine
  Dette må jeg prøve! Hvor kjøper du chiafrø og gojibær? Klem:)

 • NAAMM, dette innlegget sparer jeg på 😀

 • disse skal jeg lage i dag! ser såå gode ut

 • Kristine
  Hei, Eirin! Jeg er kjempe fan av deg og har vært fast leser på bloggen din helt siden du var i New York. Du har blitt min inspirasjon i alt og jeg drømmer om livet ditt. Men siden jeg er en fast leser av bloggen din, tenkte jeg kanksje du ville høre hva du kan gjøre litt annerledes på bloggen.

  Innleggene dine er kjempe fine og gjennomtenkt, men jeg savner det personlige. Ofte så kommer jeg inn på bloggen din og det er de samme innleggene du legger ut og det kan bli litt kjedelig i lengden. Jeg vet at du ikke liker å skrive om det sosiale, men jeg tenker at du hadde fått mange flere lesere hvis du hadde variert mellom innleggene dine.

  Dette er bare en tilbakemelding på hva du kan gjøre bedre med bloggen din. Jeg ønsker at du kan nå langt med bloggen og ville bare gi deg mitt synspunkt som leser 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristine! Setter velidig stor pris på tilbakemelding 🙂 Har du noen spesifikke tips til hva du ønsker å lese som er mer personlig? Klem

   • Kristine
    Hei, igjen! 🙂 Jeg ønsker å lese mer om erfaringer du har hatt eller utfordringer du møter i hverdagen. Ting som skjer/har skjedd som du har sterke meninger om. Mvh Kristine

    • Eirin Kristiansen
     Ikke dumt. Det skal jeg notere meg 🙂 Takk for feedback!

 • Sanne
  Hvor er de rosa skjeene fra? 🙂

Comments are closed.