annonse

Stay active & protected

Solbeskyttelse for aktiv sightseeing, løping, vannsport.. Alt som er sporty!

For noen uker tilbake delte jeg litt nyttig info om både produkter innen Cosmica og viktigheten med å beskytte seg med solkrem. Det er klart at vi elsker solen! Den gjør oss opplagte, glade, freshe og friske – men på en annen side kan den også bringe med seg noen negative sider som solbrenthet, svikt i immunforsvaret eller i verste tilfelle, hudkreft. Med noen enkle grep i hverdagen kan alt det negative forebygges, og i dag skal jeg introdusere dere for Cosmica sin Active serie! Denne er personlig min favoritt da jeg liker å holde meg aktiv i solen, men likevel beskyttet. Perfekt til svett sightseeing på ferie, eller en joggetur i solsteiken!

Stay active & protected

Cosmica Active produktene er ekstra vann og svette-resistente. De kommer i både solfaktor 30 som er en raskt absorberende mousse, eller min personlige favoritt som er solfaktor 20 i sprayform. Denne er lett å påføre, og føles utrolig deilig på huden. I tillegg gjør den at huden ser fresh og fuktet ut hele tiden! Flasken kan også brukes opp-ned hvilket gjør påføringen mye enklere.

Stay active & protected

· Vinn Active produktene ·

Om dere klikker dere inn på Instagram profilen min og liker bildet av Cosmica produktene, samt legger igjen en kommentar – da kan dere vinne disse fantastiske produktene fra Active serien. Det er vel en perfekt premie nå som sommeren er like rundt hjørnet? ♥


Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Stay active & protected

 • Camilla
  Så utrolig freshe sommer farger 😀 Hvor har du kjøpt shortsen?

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Shortsen er fra Nike 🙂

 • Kamilla
  Har du oppdatert macen din til OS X Yosemite? Står så mye dårlig om den, burde jeg oppdatere?

  • Eirin Kristiansen
   Jeg har gjort det og har egentlig ikke merket så mye 🙂

 • Amanda
  Hvor får man kjøpt genseren? ?

 • AS
  Åh, så flotte bilder du tar!

 • Åå elsker kamerareimen 😀 Disse solkremmene har jeg ikke sett før, enda vi har solkrem til den store gullmedalje siden mamma jobber på Apotek og får haugevis på ulike kurs og seminarer, haha!

 • Anne
  Den må testes ut! 🙂

 • Love your jumper <3
  xo, Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

 • Mathilde
  Hei! Lurte på hvilken modell shortes er, eller om du kan linke til den? 🙂

Comments are closed.