Jeg synes du har så utrolig pene øyebryn! Kan du anbefale et sted i Bergen der de er flinke til å forme bryn? Napper du dine selv eller går du til salong?
– Tusen takk! Jeg har sluttet å nappe brynene mine, nå vokser jeg dem alltid hjemme. Da bruker jeg bare Veet sine voks strips, og synes resultatet blir mye «renere» og finere. Det er ikke så skummelt eller vondt som det kanskje høres ut, haha!

Synes de Adidas skoene er såå fine! Lurer på om jeg skal kjøpe de selv.. Men er de gode og behagelige å gå i? Anbefaler du dem?
– Ah, da er vi to! De er helt fantastiske å gå med. Jeg bruker dem hele tiden! Også passer de jo omtrent alt i garderoben.

You asked, I'm answering

Jeg lurte på hvor du har kjøpt den boken ‘How to be Parisian’? Jeg finner den i hvert fall ikke i noen bokhandler i Norge.
– Den kan kjøpes her hos Adlibris.

Hva står det på tatoveringen din?
– Der står det «destiny».

You asked, I'm answering

Hvilke Celine briller er det du har på deg?
– Modellen heter CL 41080/S.

Synes du har en super glød i ansiktet, hvilken sminke bruker du??
– Takk for det, hyggelig å høre! Vanligvis holder jeg meg til en godt preppet hud med fuktighetskrem før jeg legger Bare Minerals foundation som base, og solpudderet deres på punktene i ansiktet som treffes av solen. Til slutt legger jeg concealer/highlighter fra YSL som heter «Touch Eclat» under øynene, brynene og på neseryggen. Noen ganger når jeg ønsker litt ekstra glød bytter jeg ut fuktighetskremen med CC-Cream fra Giorgio Armani + Fluid Sheer fra Giorgio Armani. Les mer om produktene i dette innlegget.

You asked, I'm answering

Hei fine Eirín! Har du noen tips til hvordan bli kvitt uren hud? Har en del kviser, og det er så irriterende! Det ødelegger hele selvtilliten, haha.. Ser du har utrolig fin og ren hud! Så jeg lurer på hva du gjør for å få så fin hud? Klem!
– Hei! Uren hud kan både være genetisk (jeg ville gjerne oppsøkt lege om det plager deg veldig), eller spille inn av andre faktorer som for eksempel kosthold, klima etc. Jeg prøver å passe på at kosten min er sunn og optimal, samtidig som at jeg drikker rikelig med vann og trener regelmessig. Det er i grunn ikke så mye mer hokus pokus enn det, om ikke det er genetisk og typisk pubertet. Håper det ordner seg, det er ikke noe hyggelig i det hele tatt.. Klem tilbake!

Hvilket Chanel produkt er det på det øverste bildet?
– Det er en rensekrem til å fjerne makeup. Liker den veldig godt, spesielt at den er svært drøy i bruk!

You asked, I'm answering

Hei Eirin! Jeg har ett spørsmål om Wallikan Malene Birger vesken din. Jeg har veldig lyst å kjøpe den, å tenker å bruke den mest til reiseveske. MEN vet ikke om jeg ville tatt den med om jeg skal ut å fly. Har du tatt deg med deg på flyet før? Fordi jeg lurer på om den blir for stor for håndbaggasje, å vet ikke om jeg ville risikert å sendt den med baggasjen?
– Denne kan du fint ta med inn på flyet om den ikke er overfylt slik at den kan presses ned til akseptert størrelse for veske i kabin, det har jeg gjort flere ganger. Men har også sendt den med baggasjen flere ganger uten problemer.

Hei! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt reiseveska og bagen på bildet?
– Disse kan kjøpes hos Høyer og er fra Malene Birger.

You asked, I'm answering

Hei! Du skrev i innlegget med morgentips at du brukte en planleggerapp for iPhone – hva heter appen?
– Denne appen heter «Påminnelser» og skal orginalt være på alle iPhoner. Superpraktisk!

Når flytter du inn i ny leilighet?
– Fristene sier fjerde kvartal 2015, men det er nok typisk at det ikke står ferdigstilt før januar til neste år. Gleder meg noe helt enormt, må nesten prøve å ikke tenke så mye på det! Haha. (Illustrasjonsbilder lånt av Privatmegleren)

You asked, I'm answering

Hei! Lurte bare på hvor den stripete kosedressen / jumpsuiten du la ut på instagram er fra? Så utrolig god ut!
– Den er fra Lollys Laundry, men kan kjøpes her hos Nelly /adlink

Hei, hvor er pysjen kjøpt?
– Den ble kjøpt hos Nelly i vinter og er fra merket DKNY. Så utrolig deilig!

You asked, I'm answering

Hvordan får du til å få en lengre tekst på snapchat, om du skjønner hva jeg mener? Sånn at du kan skrive mer enn bare ei linje.
– Hei! Du skriver bare teksten i notater først, og så limer du den inn i Snapchat.

Hei, Eirin! Har kjempe lyst på de nike zoom pegasus skoene du har på deg. Jeg prøver å finne et nettsted som kanskje har dem til en rimelig pris. Hvor har du kjøpt dine? Du ser smashing ut forresten!
– Hei du! Jeg kjøpte mine hos XXL og de er definitivt en av mine favoritt treningssko. Synes de er så freshe! Jeg ville sjekket ut eBay om jeg var deg – der finner du de nok ganske så billig. Tusen takk, forresten!

You asked, I'm answering

Hei! Hvor har du kjøpt den fine tekannen din?
– Den kjøpte jeg på loppemarked i Sandnes. Er så glad i den!

You asked, I'm answering

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “You asked, I’m answering

 • Victoria
  Jeg lurte på hvordan du ordner håret ditt, føner du det eller blir det lufttørket før styling? Håret ditt ser alltid så fantastisk ut, «luftig» med masse volum, uansett om det er rett eller krøllete! <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Victoria! Jeg tørker det alltid med føner 🙂 Det er et must for min del!

 • Martine
  Hei fine Eirin! Lurer veldig på hvor du har fått tak i det lille gullsmykket ditt? Er det love tag smykke fra Jane kønig? Isåfall hvordan farge? Setter pris for svar??

  • Eirin Kristiansen
   Hei Martine! Det er fra Kate Spade 🙂

 • Ragnhild
  Skjønner godt at du gleder deg til å flytte inn i nye leilighet! De illustrasjonsbildene fra megleren ser bare helt fantastiske ut!

  Digger bloggen din, forresten. Du er så inspirerende og positiv!

 • Elisabeth L
  Syns det er sykt smart måten du gjør dette med spørsmål fra lesere på 🙂 får med meg sykt mye mer av disse «you asked, i´m answering» innleggene, enn hvis man måtte gå tilbake til et innlegg også lete etter kommentar og svar!

 • Berit
  Hvor er øredobbene dine fra?
  Hvilke hårbørste bruker du?

  • Eirin Kristiansen
   Bjørklund mener jeg. Bruker tangle teezer 🙂

 • Siri
  Heisann,

  ville bare si at jeg har sett deg på bloggerne, og synes du virker som en helt fantastisk jente! At noen holdt deg utenfor på Vgs må bare være rein sjalusi fordi du er så smart, vakker og snill. Du er virkelig en nydelig jente, på innsiden og utsiden:)

  • Eirin Kristiansen
   Det var hyggelig sagt, Siri. Tusen takk <3

 • Kristine
  Hei Eirín! Den svarte toppen du har på deg sammen med dungeriskjørtet er så fin:) Så at du skrev at den er fra h&m, men jeg finner den verken i butikk eller på nettsiden. Kunne du sett om du fant link til den? Klem:)

 • Martine
  Hei Eirin! Kan du lage et innlegg hvor du viser alle designveskene dine? 🙂

 • Linn
  Hei på deg! 🙂
  Jeg synes Adidas Stan Smith er helt rå! Hva er din erfaring med str? Store/små?
  Vet du hvor de er å få tak i her i Bergen? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg ville gått opp en halv størrelse. Kan kjøpes hos Urban og Tennis vet jeg 🙂

 • maria
  hei eirin! jeg lurte på om du kunne hjelpe meg litt.. jeg sliter med «dun» over og på sidene av leppene mine i ansiktet, og når jeg skal sminke meg m eks founation og pudder synst dette veldig! jeg får også slik at om jeg ikke sminker meg i det område blir jeg helt hvot rundt og ser jt som en klovn.. lurte på om du kunne hjelpe meg? jeg tør ikke shave eller vokse itilfelle det skulle bli mer hår eller mørkere..

  • Eirin Kristiansen
   Hei Maria! Tror mange jenter sliter med dette. Jeg personlig liker å freshe meg opp met Veet strips i ny og ne, både under brynene og over leppene. Hårene vokser ut igjen myke, blir ikke mørkere og det kommer heller ikke mer hår – heller mindre med tiden 🙂

 • Tonje
  Heisann!

  Satt og leste bak i arkivet ditt og kom over et innlegg fra 17.mai 2013 og la merke til at du og Jørgen ikke brukte russeklærene. Var ikke dere russ?:-)

  Spør av ren nysgjerrighet, hehe.

  • Eirin Kristiansen
   Jo, det gjorde vi. Kanskje ikke 24 timer i døgnet, men.. 🙂

 • maria
  tusen takk for svar! vet du hvor jeg kan få kjøpt disse stripsene, og hva de kosterB

 • Kristine Larssen
  Hei søte eirin!
  Først ville jeg bare si at bloggen din er så inspirerende og jeg sitter ofte bare å smiler når jeg leser den! Så ville jeg bare spørre om den grå kjole/genseren du har lagt ut bilde av på instagram. Den med åpen V-rygg. Hvor er den kjøpt, og er det lenge siden?:-)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristine! Tuusen takk. Veldig koselig å høre 🙂 Den strikkekjolen kjøpte jeg hos H&M for en god stund siden. Klem!

Comments are closed.