Etter to uker i LA hvor fritiden har blitt brukt mye til avslapping på stranden er det klart at jeg også har gjort dypdykk i de to norske magasinene jeg bragte med meg hjemmefra. Jeg tror aldri jeg har lest noen magasiner så nøye før, til og med sidetallene. Hah! Men det er defintivt noe jeg skal prøve å bli flinkere til her hjemme også, for det er mange gode tips og triks å plukke opp. Jeg leste nemlig en liten omtale om Giorgio Armani sin CC-Cream og ble fort nysgjerrig. Nå har jeg brukt den fast hver dag, og jeg elsker den!

Duggfrisk sommerglød

3 of my current makeup must-haves

YSL Tint-In-Oil · Denne lekkerheten var det Elisa som itroduserte meg for, og jeg gikk for fargen «I Rose You». Det er en leppeolje med farge som gjør leppene myke og freshe uten at de blir typisk «lipgloss-klissete» Jeg takler ikke det, haha.. Perfect for spring!

Giorgio Armani CC-Cream · Denne bruker jeg som foundation om dagen og jeg har aldri fått så mange komplimenter for huden min før som nå. Den er lett men likevel dekkende og gir en fantastisk fin og naturlig, sunn glød. Stort pluss for solfaktor 35!

Giorgio Armani Fluid Sheer · Om du er ute etter den duggfriske gløden er det dette våpenet du trenger i sminkerutinen! Enten kan du gå all inn å blande inn noen dråper i foundationen din, eller du kan klappe den forsiktig direkte på kinnebena, neseryggen og under brynene. Jeg har prøvd mange highlightere gjennom årene, men denne danker ut dem alle. Love-love-love!

Duggfrisk sommerglød

1 – 2 – 3

Disse tre produktene er soleklare stayers, spesielt når det kommer til sommersminken. Men nå skal jeg ta å lufte det CC-freshe ansiktet mitt ut i solen! Ja, dere leste riktig. Solen! Hvor deilig er ikke det på en torsdag? Aaahhh.. Ha en superduper dag ♥


Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Duggfrisk sommerglød

 • Aina
  Hei!

  Vet du hvilke butikker som fører denne CC kremen?

  • Eirin Kristiansen
   Usikker. Men Sephora shipper til Norge nå! Det var der jeg kjøpte den 🙂

 • Anna
  Hei! Eg følge deg på snapchat men lurte på ka den sangen der billy ligger på gulvet heiter, i menst du jobba? Syns den hørtes så bra ut men finner den ikkje, hehe!

  • Anna
   Det var et eller anna med now i have you, før refrenget, hehe!

   • Eirin Kristiansen
    Det var en sang av Gavin Degraw, men nå husker jeg ikke hvilken :O

 • Mali
  Takk for tipsene! 😀 elsker bloggen din! Du blogger om interessante ting, og så blogger du ofte. Stå på videre, du er kjempeflink 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen, tusen takk 🙂 Utrolig motiverende og koselig å høre, Mali!

 • Emma
  hei! når skal du kåre vinnerene av denta-fresh konkuransen?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Emma! Vinnerne er kåret og kontaktet 🙂 Klem

 • Julie
  hei, har veldig lyst til å prøve cc-kremen. Hvor kjøpte du din?:)

  • Eirin Kristiansen
   Den er supergod! Jeg kjøpte min hos Sephora 🙂

 • Hege
  Ååh takk for tips! Har så lyst å prøve produktene:-) påfører du bare cc-creamen men fingertuppene, eller bruker du børste?

  • Eirin Kristiansen
   Bare hyggelig! Jeg påfører den med en beautyblender. Elsker det 🙂

 • Cathrine
  Heei 🙂 Hvilket nr har du i fluid sheer?

 • Silje
  Fikk virkelig lyst på produktene : )
  Hvilken farge har du på cc kremen og fluid sheer? : )

 • Hege
  Hvordan fant du ut hvilken farge du skulle ha? 🙂

  • Hege
   På cc creamen mener jeg

  • Eirin Kristiansen
   Jeg fikk hjelp på Sephora til å finne den rette fargen til min hudtone 🙂

 • Lone
  Kan jeg spørre hvilken farge du har i CC-kremen? 🙂

 • Cathrine
  hvilket nr. har du i fluid sheer? 🙂

Comments are closed.