Leaving paw prints on my heart

Baby’s first haircut

To uker uten lille Billy? Never again! De siste dagene har jeg ikke gjort annet enn å smile hver gang jeg ser han tusle over parketten, jage sin egen hale, eller stå på to bein fordi han vil løftes opp og bæres rundt. Haha! Denne lille hjerteknuseren har forandret hverdagen. Det er sikkert! En annen ting som er sikkert er at det er på tide med livets første hundeklipp for Bølle. Noen som har noen hundesalonger å anbefale her i Bergen? Jeg skulle gjerne gjort det selv, men klippeegenskapene har jeg ikke akkurat inne enda. Bør nok få gjort det profesjonelt første gang med både konfirmasjon for lillesøster og 17. mai like rundt hjørnet. Hipp hipp!

Leaving paw prints on my heartLeaving paw prints on my heart

Life is great. Billy makes it better!

Leaving paw prints on my heartLeaving paw prints on my heart

Genser fra Céline og skjørt fra H&M

Fra hundesnakk til mote. Jeg har fått dilla på turtleneck igjen! Jeg fant denne vakre vintageskatten fra Céline hos Etsy for en liten stund siden, og jeg har nærmest flyttet inn i den. Jeg elsker å kombinere den til både skjørt og jeans for en sofistikert look. Jeg tror jeg kunne sittet og klikket inne på Etsy i timesvis! Det er så gøy når du finner noe det bare finnes en ting av. Spesielt vintage! Man får på en måte et helt annet forhold til plagget når det har en historie.. Men nå må jeg se å slurpe i meg kaffen å jobbe videre med et kreativt prosjekt jeg styrer på med om dagen. Ønsker dere en fin-fin onsdags ettermiddag videre! Håper dere har det fint ♥

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Leaving paw prints on my heart

 • Søte Billy! Vurderer å kjøpe en turtleneck genser selv, men finner ingen som sitter bra nok:)

 • Ingvild
  Buddy på Sartor har en veldig bra hundefrisør. Det er en amerikansk dame som klipper hundene der, anbefales virkelig!

 • Silje
  Uansett hva du gjør: ikke klipp Billy i en salong der du ikke får være tilstede og se på under klippingen! Hunden til kjæresten min ble totalforandret etter sitt frisørbesøk; fra å løpe frivillig inn i dusjen og å elske børsten, til å hate det såpass at han står og skjelver… En forandring som skjedde over natten etter den klipperunden. Et eller annet har de gjort, vært for hardhendt eller noe. Så hvis de ikke lar deg være til stede under klippen; styr unna!!

 • June
  Kan du vise Bilde av søstera di? Oog ha spm eller noe soon ☺️

 • Line
  Hei! Jeg er i prosessen med å skaffe meg en liten skjønn Maltipoo selv. Så nydelig Billy er 🙂 Lurer på om du har gjort deg noen erfaringer på den tiden du har hatt han? Hvis du har laget en innlegg om det før må du gjerne henvise meg dit!

 • Ida
  Hei.
  Vi har en italiens vannhund som klippes her http://www.laureneshundesalong.no. Vi er veldig fornøyd og hun blir like fin hver gang 🙂 Man får selvfølgelig være med å se på under hele seansen om man ønsker det.

  Lykke til med hundeklipp!

 • Andrea
  Hei! Så fint antrekk! Jeg likte så godt den sorte toppen du hadde på deg fra H&M med store knapper og korte ermer som du hadde på deg i LA. Jeg så der var en av leserne som hadde klikket den hje, kan du være så snill å legge ut linken? Jeg har letet kjempelenge og hadde satt pris på om du kunne vært behjelpelig 🙂

 • Elisabeth
  Vi har selv en liten tass som må klippes hos hundefrisør. Vi har brukt Heges Hundesalong på Gården senter. Hun er helt fantastisk flink og vi er alltid like fornøyd med både klipp og behandling av hunden vår.

 • Så fine dere er!! 😀 Kler hverandre, hihi!

 • Sara
  Jeg fatter ikke hvordan du får noe så basic til å se så bra ut! Uansett, mitt spørsmål er om du vet om skjørtet fortsatt er i butikk og eventuelt hva det koster?:-)

 • Eline
  Du er så vakker Eirin! Du gløder virkelig!! Skjønner veldig godt hvorfor andre bloggere er sjalue på deg! Sånn som Sophie Elise som har skrevet slikt på sitt siste blogginnlegg:
  Bloggere som skal være så «picture perfect»
  Jeg er så utrolig lei av bloggerne som ikke ser ut til å være ekte. Dere vet de som kun har perfekte modellbilder av seg selv, sine omgivelser og innredningen sin hele tiden? Til og med husdyrene deres ser perfekte ut. Hva skjedde med at bloggere faktisk er BLOGGERE, hvor man skriver og forteller om hva man føler. En blogg skal ikke være som skutt ut av nesa på Vogue, vi skal være mennesker med tekst, følelser, liv og normale bilder.

 • Så fint! Leter etter en hvit turtleneck selv… Finner ingen uten ribber.. haha

 • Benedicte Olsen
  Hei! Vi har en skjønn hund som er blanding av malteser og bolognese, og siden han plutselig kan få veldig ustyrlige krøller og eventuelle floker så tar vi han med til Heges hundesalong på Gården dyreklinikk og vi blir like fornøyd hver gang! Ville tatt en sjekk på facebook siden hennes, der er hun veldig flink med å ligge ut bilder slik at du kan se hva hun kan 🙂 Det som er spesielt deilig for en med en litt hektisk hverdag er at hun er veldig fleksibel på å la hunden være en stund etter at klippen er ferdig om du ikke har mulighet til å hente Billy med engang. Vi har gått der fast hver 6 uke i 2 år nå og det blir bare kjekkere for hver gang vi kommer inn.

  https://www.facebook.com/pages/Heges-Hundesalong/306678839359311?fref=ts

  Her er hun også med i en episode av Nrk Super’s Dyrevenn serie – http://tv.nrksuper.no/serie/dyrevenn/DVDV74000415/sesong-8/episode-4

 • Kristine
  Eirin, du har så utrolig nydelig hår! Det ser så naturlig og luftig ut. Hvordan får du så mye volum i det? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk søte! Jeg føner alltid håret med hodet ned rett etter at jeg har vasket det. Da løfter hårrøttene seg, og håret får mye mer volum 🙂 Klem

 • Elisabeth
  Kanskje et rart spørsmål, men hvordan strømpebukse bruker du? Hvor mye DEN (eller hva det heter!?!) er det?

  • Eirin Kristiansen
   Ikke rart! Strømpebukser er viktig, haha 😀 Jeg bruker faktisk 100 DEN Matte fra H&M. Liker den supergodt 🙂

 • Stine
  Må si at din naturlig hårfarge ser helt nydelig ut! Du ser virkelig fantastisk ut ❤️

 • Victoria
  Buddy på Sartor Storsenter har en utrolig hyggelig dame, mener hun var fra Florida eller LA eller noe sånn hvis jeg ikke tar helt feil, haha! Hun er hvertfall utrolig dyktig.

 • Malin
  Hei! Er det toll når man bestiller fra Etsy?

Comments are closed.