OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rome through my camera lens

Spør dere etter litt bilder fra denne vakre byen, jo da får dere servert mange. Haha! Det er lett for når jeg de to siste dagene har bært kameraet mitt som et smykke rundt halsen, lett tilgjengelig for fotografering av vakre detaljer og øyeblikk. Det er ingen tvil om at Roma byr på mye historie, og med en morfar som er over gjennomsnittet interessert i nettopp dette er det klart at det blir brukt mye tid på museum, kirker og kunst. I dag har vi vært så sightseeing hele dagen, foruten noen pust i bakken med både ekte italiensk is (oh looord), og x-antall kopper cappuccino servert på koselige restauranter som ligger plassert gatelangs i skinnende sol. Snakk om å være i feriemodus! Shoppingen får vente, og det kjenner jeg faktisk er mer enn ok. Det er når man beriker dagene med opplevelser som dette man sitter igjen med masse inspirasjon! Men det er klart at det tar på det også, så nå sier jeg natta ♥

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “A little bit of everything I find beautiful

 • Silje
  Hei! Utrolig fine og inspirerende bilder! Jeg bare lurte på om du kunne ha en Roma-guide når du kommer hjem? Også lurte jeg på hvilket hotell dere bor på? 🙂

 • Anette
  Åh, det er så gøy å lese når du har det bra! Det er rart hvordan man merker på bloggen hvordan bloggeren har det.. I tillegg er det ekstra inspirerende når jeg vet at jeg skal dit med familien i høstferien 🙂 kos deg masse!

  • Eirin Kristiansen
   Du er skjønn, Anette <3 Tusen takk. Det skal jeg gjøre 🙂 Gled deg til avreise! Klem

 • P
  Så utrolig fine bilder! Lurer på om du redigerer dem etter å ha tatt med olympus pen??

  • Eirin Kristiansen
   Jeg redigerer litt lys, ellers ikke noe biggy. Kameraet gjør jobben 😀

 • Åh, så herlige bilder! Fikk SÅ lyst til å reise nå ♥

 • ÅH, det var skikkelig feelgood bilder! Håper du koser deg! 🙂

 • Hege
  Åhhh vakre Roma <3 Var der en weekend selv i fjor, og gleder meg allerede til neste gang jeg drar.. Er så mange steder jeg ikke fikk sett, som jeg MÅ se.. Vatikanet, Trastvere, Villa Borghese osv osv… Skriv gjerne en liten Roma-guide til oss 😉

 • Malin Rossevatn
  Måtte se over bildene dine flere ganger. Helt nydelige! Jeg blir rett og slett skikkelig inspirert 😀
  Ønsker deg en flott tur videre!

  • Eirin Kristiansen
   Utrolig hyggelig å høre, Malin 🙂 Takk!

 • G
  Så fint ? hvor er skjørter ditt fra, og er det lenge siden du kjøpte det? setter pris på svar:)

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Det er fra H&M og jeg kjøpte det for ca. to uker siden 🙂

   • G
    Jeg klarer ikke å finne det noe sted! er det fra hmtrend kanskje??

 • Aleksandra
  Lenge siden du kjøpte det skjørtet? Sinnsykt fint <3 <3<3

 • Marthe
  Hei.
  Digger det lange jeansskjørtet, hvor er det fra?

  -Marthe

Comments are closed.