Breakfast in the cityBreakfast in the city

Meeting my grandparents over breakfast

Breakfast in the cityBreakfast in the city

God morgen vakre Bergen

Breakfast in the cityBreakfast in the cityBreakfast in the city

Trench: BikBok / Jeans: Zara / Topp: Samsøe&Samsøe / Sunnies: RayBan / Sko: Bianco By C.P

God morgen, skjønne! Her er det tidlig opp for å møte besteforeldrene mine over frokost i byen. De er på besøk fra Stavanger i anledning 17. mai, og det er klart at vi skal kose oss i blomstrende Bergen så mye vi bare orker. Her er det så nydelig om dagen, så lenge regnet holder seg borte! Jeg sto opp klokken 07:00 presis, skrudde på Nespresso maskinen, tok med meg kaffen ut på luftetur med Billy, hoppet i dusjen og fant frem dagens antrekk. Håper så inderlig av vi får litt opphold i helgen, vi har hatt det så fint de siste dagene! Gråværet sniker seg innpå, så nå kjenner jeg at trench coaten utgår for ullkåpen fra Ganni. Eller, kosekåpen – som jeg kaller den! Ha en nydelig dag. Nå venter frokost og kaffe på bakeriet, samt en stor dose kvalitetstid. Finnes ikke bedre ♥

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Breakfast in the city

  • AS
    wow, SÅ fint!

  • åh, så koselig! ha en kjempefin dag <3

  • Siri
    Er så fint når det endelig begynner å blomstre ute! Lurte på om du kunne laget et innlegg med alle veskene dine? Du har så mange nydelige skatter! God helg 🙂

  • Malin
    Så fin trench! Har du kjøpt den nå i det siste?

Comments are closed.