My plans for tonight

Doing nothing and plenty of it

Noen ganger er det deilig å trekke seg litt tilbake og bare finne helt roen. Jeg har lengtet etter en rolig kosekveld med ost, kjeks, druer og te i evigheter. Det er noe av det beste jeg kan få når jeg skal senke skuldrene å kose meg! Tøflene er funnet frem, pysjamasen er på og håret er satt opp for kvelden. Jeg prøver å innføre minst en me-time kveld i uken, bare fordi det gjør så innmari godt for sjelen.

My plans for tonight

Salinas kjeks, krydderost, blå druer og babybel ost. Mmm!


Previous Post
Next Post

9 thoughts on “My plans for tonight

 • Så deilig! Kos deg masse i eget selskap 🙂

 • åå, det ser herlig ut! kos deg masse i kveld, og god 17. mai i morgen! 🙂

 • oda
  Så herlig <3 Her står loff og reker på planen for kvelden 🙂 ha en flott kveld!

 • Mali
  Så deilig ut:-) hvordan skal du ordne håret ditt og sminke deg i morgen? Har ikke funnet ut hvordan jeg skal fikse håret mitt til bunaden (haha), så jeg trenger litt tips:-) kos deg masse i kveld, og ha en kjempefin 17.mai i morgen! Klem <3

 • karoline
  Lenge siden jeg har sett deg skrive noe om at du gleder deg til Jørgen kommer hjem.. Er det slutt? Eller har du bare skrevet mindre om han kanskje? 🙂
  Takk for den fine bloggen du deler

 • Birgitte
  Hei! håper du har hatt en fin 17. mai 🙂

  Lurer på om du kan lage et egent innlegg om huden din?
  Hvor han sover? hvordan det var de første nettene? Triks og tips.
  Skal selv få valp neste uke

 • Kristin
  Hei 🙂 Når du drikker vann med sitron, drikker du det varmt da? Og koker du det opp og drikker det kokende varmt som om det var te, eller koker du det opp, lar det avkjøle deg, tar i sitron og drikker det lunkent? 🙂

 • Louise
  Hvor er marmor-brettet fra? 🙂

Comments are closed.