annonse

Solen er vi alle glad i, og det er ikke så rart. Den gjør oss blidere og mer opplagt, til og med litt freshere synes gjerne mange. Men likevel er det utrolig viktig at vi beskytter oss mot den, og det er noe jeg har blitt spesielt obs på de siste årene. Da jeg var yngre på en annen side var jeg ikke noe flink til det i hele tatt, men nå er jo også helsen mer i fokus for meg enn hva den var før, og da inngår naturligvis også huden. Jeg har tipset dere om både BB-Cream, CC-Cream og foundations med solfaktor, men i dag skal jeg fortellere dere litt om Cosmica sine solkrem produkter og til og med vise dere et eksempel på hvor mye det kan beskytte huden.

Solbeskyttelse med Cosmica

Bestselgerne til Cosmica er «Moisturising sunlotion» som kommer i ulike faktorer (10, 15, light formula 20, 25) og gir umiddelbar beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler. Disse gir fuktighet opp til 24 timer og absorberes raskt opp i huden uten å klebe. For dere som foretrekker en superlett solkrem i sprayform, så er Light Spray SPH 30 absolutt en vinner å ha med i strandvesken.

Cosmica har også en Tan Boosting Solkrem som øker hudens egen melanin­produksjon for å gradvis forsterke og forlenge hudens solbrune farge. Den gir umiddelbar beskyt­telse og fukter for å forebygge flassing! Noen av mine andre favoritter fra serien er den avkjølende After Sun geleen (den er helt amazing), Hydrating Sun Stick og Lip Balm med SPH 30.

· For ansiktet ditt ·

Solbeskyttelse med Cosmica

Ansiktet er der man utsettes mest for UV-stråler, gjennom hele sommer-halvåret og dette kan føre til fremskyndet aldring av huden. Cosmica sine solkremer for ansiktet er ekstra fuktighetsgivende og trekker lett inn i huden, uten å være klissete. De inneholder antioksidanter som beskytter mot skadelige frie radikaler. Alle solkremene til Cosmica er fri for parfyme, fargestoffer og alkohol, samt ekstra vannresistente. Noe jeg setter stor pris på til daglig bruk er at solkremen er mattende, og her leverer Cosmica mattende solkremer med både solfaktor 15, 20 og nourishing 30. Disse fungerer fint under den dalige makeupen uten å klebe!

Solbeskyttelse med Cosmica

· IR Light Photo Shoot ·

For noen uker tilbake møtte jeg Cosmica i Oslo for å gjøre en IR Light Shoot for å demonstrere hvordan solen påvirker huden, og hvor utrolig viktig det faktisk er å beskytte huden med solkrem. Det første bildet er tatt med UV-filter og viser hvordan huden ser ut fra solen sin side, noe beskyttet med solkrem. Solkremen blir svart og dannes som et usynlig skjold på huden. SÅ fascinerende!

Solbeskyttelse med Cosmica

Slik så jeg ut uten UV-filter, men med lik mengde solkrem som på bildet over.

Solbeskyttelse med Cosmica

Jeg synes dette var en veldig visuelt sterk og følelsesmessig måte å vise hvor mye beskyttelse har å si. Jeg trodde ikke mine egne øyne da jeg fikk se det første bildet! Visste dere forresten at Cosmica / Cliniderm har i 2 år donert over 1,7 MNOK til Kreftforeningen og deres forskning av kreft? De donerer også 1 kr for hvert kjøpte solprodukt fra faktor 15 og oppover ♥

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Solbeskyttelse med Cosmica

Comments are closed.