fbpx

The good mood juiceThe good mood juiceThe good mood juice

Hver morgen prøver jeg å få i meg et glass hjemmepresset juice, helst en av mine grønne varianter. Ikke bare er det en fin måte å få i seg vitaminer og gode næringsstoffer på, men det føles vanvittig bra. Kroppen smiler! I dag mikset jeg bare sammen litt av alt som jeg fant i kjøleskapet, og oppskriften ble slik; 2 never spinat, 2 appelsiner, 2 stangselleri, 2 cm ingefær og 1 sitron. Voila! Enda bedre smakte det med en skål cottage cheese toppet med bringebær, kiwi, hakkede mandler og honning på siden. Det er en frokost som går igjen veldig ofte her hjemme hos meg! Nå er det duket for ukens siste treningsøkt før helg og feiring av 17. mai. Ha det fint ♥

13 Responses to The good mood juice

 1. Det så utrolig friskt og godt ut! Og glasset du hadde juicen i løftet luksusfølelsen et par hakk – hvor er det fra?<3

 2. Hei!
  Kan være jeg ikke har fått det med meg, men jeg lurer på om du fortsatt studerer?
  Om du gjør det, må jeg si du er super flink med tanke på all reisinga, jobbinga og treninga di!
  God helg!

 3. hei, lurte på en ting, da du var i New York anbefalte du en cupcake store, hva heter den og hvor ligger den (helst andresse hvis du har)?❤️❤️

 4. Kjærer Eirin.

  Lurer på om du kan komme med et tips til meg. Jeg har kommet til et punkt hvor jeg er sikker på at jeg må gjøre det slutt med kjæresten min. Vi er for forskjellige og har for forskjellige ønsker for fremtiden. Men det er så utrolig vanskelig å ta det steget, jeg er fortsatt forelsket i han og selvsagt veldig glad i han.

  Du har jo nylig vært borti det samme, på en måte.? Hvordan klarte du å ta det steget? Og hvordan føltes det etterpå? Er jo livredd for å bli knust :/ Et veldig personlig spørsmål, men føler jeg “kjenner” deg litt jeg vettu siden jeg leser bloggen din hver dag 😉 Klem

 5. Jeg er så glad I å få oppskrifter på sunne men GODE ting, så denne skal jeg jammen prøve. Jeg elsker jo jus!

 6. Jeg lurer på en ting innen treningen din. Trener du bare i hverdagene og fri lørdag og søndag eller hvordan er det?:-) jeg selv prøver å trene hver dag i hverdagene og tar fri fra treningen lørdag og søndag?

 7. Hei! Elsker alle de vidunderlige tipsene dine og mye skal prøves ut!
  Ser bla at du har fått tak i en Nutribullet, finner den ingen steder! hvor har du fått kjøpt din? 🙂

Follow @ Instagram