Under the cherry tree

One of my favourite photos

Dette bildet gir meg så gode vibber, jeg bare måtte låne det av flinke Cath som knipset det etter en jobbdag i Oslo. Om jeg noen gang får mitt eget hus med egen hage skal jeg seriøst ha så mange kirsebærtrær at man såvidt kan skimte himmelen når man går under. Det er lov å drømme, vel? Det er så fascinerende hvor mye glede et vakkert tre eller en bukett med blomster kan skape. Jeg kunne fotografert og studert det i timesvis. Ikke bare den søte men samtidig friske lukten, men de bittesmå, naturlige detaljene.

I dag er det Kristi Himmelfartsdag og siden det er en helligdag og for mange fri, så skrudde jeg av alarmen og sov noen timer ekstra i morges. Gjett om det var deilig! Jeg har ikke spist frokost en gang, og klokken runder snart ett som vanligvis betyr lunsjtid for min del. Det eneste jeg har kost meg med denne formiddagen er kaffekoppen og Billy, men det er absolutt ikke feil det heller! Jeg glemte at alt er stengt i dag, så planene mine faller i vasken. Da inngår vask av vinduer, leiligheten og hunden! Det må til det også.. ♥

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Under the cherry tree

 • Syns det er liiitt deilig at alt er stengt noen dager innimellom 😀 så slipper man det rushet! Jeg har også vasket leiligheten og gjort den 17.mai klar idag. Deilig å være ferdig med det 🙂 ha en fin dag <3

 • Elisabeth L
  Enig at bildet gir skikkelig godfølelse, utrolig bra tatt 🙂 kunne jeg få spørre om hvilke hårprodukter du bruker? synes du har så fin volum i håret, hvordan får du det til å holde? <3

 • Det er såå deilig med sånne daga også 🙂

 • Henriette
  Heisann! Bare lurer på om du har tatt pedikyr i Åsane-område før? Og om det er noen du vil anbefale 🙂

 • Julie
  Hei! Har du sluttet på journalistikkstudiene? 🙂 Hører så lite om eksamensforberedelser o.l.

Comments are closed.