A spoonful of beauty

The super green molecule

Endelig har jeg fått klørne i noe jeg har vært nysgjerrig på lenge, nemlig Fountain Oil. Jeg husker jeg satt på flyet med et magasin i hendene og leste om nyheten for ganske så lenge siden, men ikke før nå har jeg testet det ut og jeg elsker det. Jeg inntar fast en teskje til frokosten, og jeg er spent på virkningen over lengre tid. Kanskje det er bortkastet, eller kanskje ikke. Den grønne oljen er i hvert fall omtalt i de aller fleste amerikanske magasiner, og jeg vet det er mange som har tatt den under vingene!

A spoonful of beauty

«Wow, that’s a lot of kale and spinach»

Fountain skal med sine 40 mineraler, 16 aminosyrer og 11 vitaminer generelt forbedre helsen, gi økt energi med alfalfa klorofyll + gi huden et boost når det kommer til fuktighet og glød. Om dere gjør et lite søk i Google kan dere lese reviews av folk som har testet det ut over tid, og deres resultater. Jeg er kanskje naiv, men jeg elsker å teste ut ting som dette. Og alt som er grønt! Haha..

A spoonful of beauty

I det du heller den grønne oljen i teskjeen må du ikke freake ut over den intense fargen. Det smaker kiwi! Jeg har flasken min i kjøleskapet slik at den er det første jeg ser når jeg åpner kjøleskapet om morgenen. Det er med andre ord lett å innføre i skjønnhetsrutinen! Fountain oil kommer i 8 ulike typer, og her kan dere lese litt om dem alle. Dagens tips ♥


Previous Post
Next Post

18 thoughts on “A spoonful of beauty

 • Mari
  tar du det alene eller med noe annet?

  • Eirin Kristiansen
   Jeg tar det alenel. Smaker digg 🙂

 • så spennende! det må jeg lese mer om ♥

 • Biologistudenten
  At den inneholder 40 mineraler, 16 aminosyrer og 11 vitaminer, kan være sant – MEN: aminosyrer skal ikke være nødvendig å ta som et tilskudd da de syntetiseres i kroppen eller fås gjennom et vanlig kosthold. Et «normalt» kosthold vil også gi nødvendige vitaminer og mineraler som kroppen trenger, og for eksempel overskuddet av vitaminer – vil skilles ut av kroppen. Det har blitt sagt at nordmenn har «verdens dyreste urin», og dette har sammenheng med kosttilskudd som tas i overflod. Helsekost generelt har blitt en «multi-million dollar business», der eksperimentelle undersøkelser ofte ikke foreligger, og der forklaringer innebærer uklarheter og antydninger.

  Det hadde vært flott om folk hadde satt seg inn i enkel biologi for å forstå hvor mye penger som blir hevet ut vinduet. Vi som leser bloggen din får et godt inntrykk av ditt kosthold (:-)), og da er det lett å forundre seg over hvorfor du skulle måtte ta kosttilskudd!

 • Kathrine
  Hvor får jeg kjøpt dette?

  Såå glad du skriver om slike tips, lærer mye❤️

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kathrine! Dette kan du få kjøpt hos Bootz.com blant annet. Har også lagt inn en link i innlegget 🙂 Klem!

 • Ingrid
  Oi, dette hørtes spennende ut! Hvor får man kjøpt den? 😀

 • Oi, spennande! Kjøpe du det på nettet eller i butikk? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg fikk min da jeg var på shoot hos Polhem i en goodiebag. Ble SÅ glad da jeg har vært nysgjerrig på det lenge! Men vet boozt.com selger det 🙂

 • Anita
  Heisann 🙂 Har du bestilt det fra den siden du linket til selv?:) Er like skeptisk som en gammel pensjonist når det gjelder utenlandske sider;) Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Anita! Nei, jeg fikk den i en goodiebag hos Polhem for en stund siden. Men tror absolutt ikke du trenge å være skeptisk til Bootz Apotek 🙂 Klem!

 • Kristin
  Hei Eirin! Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, men jeg elsker å klikke meg innom bloggen din, du sprer så mye glede! Jeg får inntrykk av at du er så ærlig og har mye erfaringen innen ulike produkter, og derfor må jeg få si at jeg alltid stoler 100% på dine produktanbefalinger! Anbefalingene du har kommet med som jeg har prøvd har jeg elsket! Derfor lurer jeg også på om du kan komme med følgende anbefalinger til meg:
  1. Den beste varmebeskyttende sprayen
  2. En spray som gir shine, uten å glitre for mye
  3. Beste produkt for å unngå «frizzy hair»
  Vet jo at moren din jobber som frisør, og tenker derfor at du i den sammenheng har noen gode tips og anbefalinger på lur 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kristin! Så utrolig hyggelig å høre, du er god 🙂 Om du er ute etter en varmebeskytter OG en spray for å unngå frizzy hår så bare mååå du teste ut Bamboo Anti Thermal Protectant Spray. Her får du dekket begge ønskenene dine i ett produkt. Jeg har brukt den i flere år, og kommer ikke til å slutte. Om vinteren fjerner den ogå alt av statisk hår (det er så irriterende..) Skrev et innlegg om den HER 🙂 Når det kommer til Shine Spray (du tenker på hår, regner jeg med?) så er jeg ikke så erfaren. Da foretrekker jeg dry oil til tuppene istedenfor, og sverger til Kerastase Elixir Ultime Hair. Den er award winner, omtales som «liquid gold». Trekker fort inn i hårtuppene uten å gjøre håret tungt, og lukter uvirkelig deilig. Give it a try 🙂 Klem!

   • Kristin
    Tusen takk for svar, skal uten tvil gi de et forsøk 🙂 Bamboo Anti Thermal Protectant Spray er jo snill mot lommeboken også! Regner med at du sprayer den i hele håret når det er vått/håndkletørt? 🙂 Ha en flott dag og en trivelig helg!

    • Eirin Kristiansen
     Jeg sprayer to sprut i hånden og fordeler det ut i håret 🙂 Klem!

 • uh. Det må jeg prøve! Tak for tippet <3

 • Hei Eirin. Bloggen din inspirerer veldig på vonde dager <3 Du tar nydelige bilder og har et fantastisk flott smil 🙂

Comments are closed.