Yesterdays details

Love Moschino

I går var jeg som nevnt og som sikkert mange av dere fikk med dere på Snapchat (haha) på shoot for «Are you ready» kampanjen med Zalando. Vi styrte og herjet på i Polhem sitt nydelige showroom, og hver gang vi Stylista jentene møtes har vi det alltid like moro sammen. Slikt skjer når man samler fire energibomber! Over ser dere noen av detaljene fra antrekket jeg hadde på meg, og jeg er obsessed med spesielt Moschino vesken. For en poppende og nydelig farge til både våren og sommeren! Og for ikke å glemme de nydelige hjertedetaljene av noen knapper, samt silkeskjerfet som er knyttet rundt lenken.. Unik! Det er sikkert minst like fint å knytte i håret en sommerdag til en blå denim skjorte.. Senere i dag kommer litt «behind the scenes» bilder til dere. Stay tuned ♥

Yesterdays details

Sneakers By Adidas

Cath og jeg bestemte oss for å ta et tidligere fly etter shooten i går istedenfor å bli igjen i Oslo til i kveld, og det var i grunn like greit. Da ble det tid til en deilig morgenøkt i morges, og for ikke å glemme en Acai Coconut Crunch fra smoothieXchange som oppladning! Det er en (u)vane jeg har tilegnet meg i det siste, men fy så godt er å starte dagen med en slik. Yumz! Men nå må jeg se å hive denne svette kroppen i dusjen og komme i gang med dagens gjøremål. Her er det mange baller i luften om dagen! See yah ♥

Previous Post
Next Post

1 thought on “Yesterdays details

Comments are closed.