Heading to OsloHeading to OsloHeading to Oslo

Skinnjakke fra BikBok, Genser fra Zara & bukse fra Mango

Rise and shine earlybirds! I skrivende øyeblikk sitter jeg faktisk i bilen på vei til flyplassen og i dag går turen til Oslo for å jobbe med Zalando og Stylista teamet. Tror vi har en veldig spennende og moro dag i vente bak kamera! Og nok en natt på The Thief takker jeg heller ikke nei til. Kjenner jeg kunne gitt mye for hotellfrokosten deres as we speak, men jeg får nøye meg med en SmoothieXchange og energikuler så fort jeg lander i hovedstaden (ja, jeg forsov meg i dag, haha..) Ha en superduper dag, så skrives vi plutselig ♥

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Heading to Oslo

 • E
  For et nydelig antrekk! Er genseren kjøpt nylig? MÅ ha den! Ha en fin dag i Oslo 🙂

 • Åh, det høres spennende ut! Håper du får noen fine dager i Oslo! God tur 🙂

 • Kos deg masse i dag ♥

 • Marielle
  Hvordan får du til at instagrambildet ditt kommer opp i sidemenyen?

  • Eirin Kristiansen
   Det er en wordpress tool. Google it, for jeg er helt blå på det tekniske! Haha 😀

 • Hei Eirin 🙂 Sjeldent jeg kommenterer, men er inne fast hver dag å leser innleggene dine. Syns du skriver så utrolig fint og tar flotte inspirerende bilder. Blir virkelig i bedre humør og ser lysere på ting etter jeg har vært innom i min ellers ensformige hverdag med kun studier. Men jeg lurte på en ting. Går du fortsatt på NKH i Bergen? Jeg går under samme Campus i Oslo bare på MH.. Har dere mye fritid mtp. at du har tid til å reise såpass mye som du gjør, eller velger du å droppe forelesning for så å heller ta det igjen hjemme? Stå på videre uansett, fortsett med det du gjør, ihvertfall med dette for det er du virkelig god på <3 Klem

 • Ha en strålende dag fine deg 🙂

 • Kos deg masse i Oslo, fine deg. Studerer du fortsatt på nkh? 🙂

 • Ingrid Klæva
  Hei! Den genseren var utrolig fin. Er det lenge siden du kjøpte den?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Ja, den er ganske gammel 🙁

 • Kult antrekk! 🙂

 • rh
  Heiaaa 😀 Kan ikke du lage en hårvideo snart? du er alltid så fin på håret 🙂 da mener jeg en video der du krøller det ut 😀

 • Emilie
  Heisann 😀
  Huden din er så matt og fin på alle bilder! Bruker du noe spesielt mot det? Feks et mattende pudder gjennom dagen eller bruker du noe annet? Om så tilfelle, hvilke type/merke? Noe du anbefaler?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Nei, jeg bruker bare bare minerals sin foundation – men den er jo ganske matt alene 🙂 Klem!

 • Hanna
  Heihei! Jeg kommenterer altfor sjeldent på bloggen din, men du har en fantastisk flott blogg, full av inspirasjon! Og stilen din, waow?
  Så deg forøvrig på gardemoen i går ettermiddag/kveld, at det går an og se så fab ut når man flyr, det skjønner jeg ikke! Ha en fin dag, og fortsett den gode jobben du gjør med bloggen! Heier på deg!?

  • Eirin Kristiansen
   Så utrolig hyggelig å høre, Hanna 🙂 Du er god <3

 • Den hunden din må være den søteste jeg har sett! SÅ heldig du er <3 Jeg håper Oslo- turen din var fin 🙂 Klem

 • Så stor Billy er blitt! Han er utrolig skjønn 🙂

 • Lise
  Billy er såå søøt! Hvor stor blir han? eller er han »liten» hele tiden?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Han blir ikke så veldig mye større, 2 kg til ca. 🙂

 • Love this look. I need to get that top.
  xo, Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

Comments are closed.