fbpx

Spicing up my green juice

Morgenen er den tiden på døgnet hvor jeg har mest energi, spesielt etter at kaffen er inntatt og morgenøkten overstått. Utover dagen derimot hender det at energinivået daler litt, spesielt med hode gravd ned i arbeid, og da er det veldig fint med et lite kick av en grønn og hjemmepresset juice. For å kicke den enda litt mer opp tilsetter jeg en halv chili oppi. Det setter fart på saker og ting!

Spicing up my green juice

Chili er fantastisk på mange måter, stappet med antioksidanter, betakaroten og C-vitaminer. Om du skulle føle at formen stagnerer litt, så er det en ypperlig ingrediens sammen med ingefær for å booste immunforsvaret. Forbrenningen får også et spark bak!

Spicing up my green juice

Dagens grønne glass er fylt med en stor neve grønnkål, en halv sitron, en halv agurk, 2 cm ingefær og en halv chili. Så fort jeg tok min første sipp kjente jeg at energien og den gode, sunne og forfriskende følelsen kom trippende. You know what I’m talking about! Og dere? Nå har jeg etter ønske laget en egen juice-kategori på bloggen slik at dere enklere finner frem til oppskriftene mine ♥

16 Responses to Spicing up my green juice

 1. Hei! Digger bloggen din – så masse inspo og kjekke innlegg! Lurte på hvor du har kjøpt de fine glassene? 🙂 Klem!

 2. åh, jeg ønsker meg virkelig en juicepresse selv, det er så utrolig smart! <3 håper du får en kjempefin kveld!

 3. Hei. Jeg følger deg på snapchat, noe jeg synes er veldig gøyalt og fint, men opplever flere ganger at du filmer mens du er på veien, ofte hovedveien. Du setter mange i fare og jeg har opplevd å miste noen i trafikken. Håper du tenker over det

 4. Hei Eirin. Du virker som en utrolig skjønn og oppegående jente, og jeg er fast leser av bloggen din! Ville bare si at jeg (og vet om noen veninner også) som ønsker enda mer hverdagslige innlegg. Du er utrolig flink med bloggen, og det er lett å se at du legger mye tid og arbeid i den, men noen ganger i det siste har det blitt litt mye tips og kanskje litt “kjedelige” og distanserte innlegg. Vet ikke helt hvordan jeg skal formulere det, og det er heller ikke noe kritikk på noen måte, skulle bare ønske å se litt mer hverdagslig og vanlig om jeg kan si det slik?:-)

 5. Blander du som oftest med vann, melk eller annen væske? Jeg selv skifter mellom vann og skummet melk 🙂

 6. Hei!

  Jeg bare lurte på om du fortsatt studerer journalistikk? Kunne du eventuelt ha skrevet litt om studie, skolen og slike ting? 🙂 Synes bloggen din er super – stå på!

 7. For en utrolig flott blogg du har!:-) Var også utrolig gøy å lese om din opplevelse i LA, med EF! Jeg var der selv i 2 måneder i år, og stortrivdes 🙂

 8. Elsker juice med lett lite kick i! 🙂 Må definitivt teste ut denne! Vil også tipse deg om boken til Lea Michele, Brunette Ambition. Du minner meg så mye om Lea nemlig, både med stil, kosthold, trening og livsstil generelt. La plutselig merke til det når du var i LA 🙂 Boken hennes har mange gode oppskrifter, tips, DIY hårkur, ansiktmaske og slikt og mye annet gøy. Tror du hadde likt den 🙂

 9. Må si meg mot hun andre ovenfor her, syntes innleggene dine har vært veldig gøyale i det siste! Spesielt etter det eventet du var på for ikke lenge siden. Savner litt trenings relaterte innlegg, som treningstøy, på vei til trening osv. Håper du får en fiin dag <3

 10. Må si meg mot hun andre ovenfor her, syntes innleggene dine har vært veldig gøyale i det siste! Spesielt etter det eventet du var på for ikke lenge siden. Savner litt trenings relaterte innlegg, som treningstøy, på vei til trening osv. Håper du får en fiin dag <3

 11. Jeg kan heller ikke si meg enig i hun over her, personlig ELSKER jeg innlegg med tips! Blir som å lese i et magasin eller noe:) Men jeg savner også treningsinnlegg! Bladde meg tilbake i arkivet, og savner der du blogger om hvor langt/fort du løper og hva du trener av styrke osv, og ikke bare opplyse oss om at du har trent. 🙂

  Ellers er bloggen din fantastisk!

 12. Hei til deg Eirin!
  Tenkte jeg skulle lage meg en smoothie hvor jeg tester litt nytt, og fikk så lyst til å lage denne juicen når jeg leste oppskriften, men jeg har dessverre ikke juicemaskin (enda)… Derfor lurte jeg på:
  Tror du det er mulig å bruke en blender/kjøkkenmaskin på disse ingrediensene og få en type smoothie isteden? Evt kanskje tilsette avokado?

  Du har en utrolig inspirerende blogg! Noe jeg antar er et resultat av en meget flittig og inspo jente! Æ digge både dæ å bloggn!

Follow @ Instagram