Current crush: Boyfriend Shirts

Jeg har alltid fokus på å bygge garderoben min opp med tidløse basics med innslag av unike plagg og vesker. Jeg er veldig glad i maskuline plagg, og akkurat nå har jeg et crush på disse fine boyfriend skjortene i klassisk hvit og en deilig blåfarge! Jeg har vært på leting etter den perfekte modellen lenge, og sannelig fant jeg den hos H&M i LA. Jeg bare måtte kjøpe med meg en i hver farge!

Current crush: Boyfriend Shirts

Da skjorten er veldig enkel elsker jeg at den har en liten sølvkule av en knapp i halsen.

Current crush: Boyfriend Shirts

Jeg foretrekker å style skjorten alene med blå og hullete jeans, dyttet oppi et svart skinnskjørt, under en snekkerbukse eller til skinnbukser med en ullgenser over hvor kun kragen og nederste delen av skjorten vises. Da er jeg good to go! En skjorte (eller to) som disse i garderoben slår aldri feil. Og det beste av alt er at de er budget friendly! Det skulle man ikke tro ved første øyekast?

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Current crush: Boyfriend Shirts

 • henriikka
  Hi! what size do you have on those shirts? 🙂

 • Tina K
  Hei Eirin. Først vil jeg bare si at jeg er stor fan av deg og bloggen din. Du er vakker, naturlig og veldig inspirerende. Gleder meg på dine vegne over hvor langt bloggen din har tatt deg. 🙂 Vil bare gi deg et liten tilbakemelding som du kan lære av, og kanskje kan bloggen din bli enda større og bedre. ? 😀
  Jeg synes ofte at overskriftene på innleggene dine blir litt vel klisjé og «rosa-blogg-klissete».
  På en måte for overkill, og som gjør at man tenker «lest det før, mer enn 1000 ganger.» Og det er jo veldig dumt, hvis folk kommer inn på blogger din og ikke gidder å lese postene? 🙂
  jeg synes personlig det er helt innafor å ha norske overskrifter, når du faktisk skriver på norsk. 🙂
  En annen ting er måten du hele tiden ordlegger deg på en måte som at akkurat det du skriver om er det mest fantastiske i verden. Da risikerer du desverre å miste leserenes tillit, og man blir ikke overbevist når all mat, alle plagg, alle kaffèer, alle reisemål, alle treninger, alle hårsveiser og generelt alle gjøremål (som til og med å vaske), beskrives som helt fantastiske. Jeg skjønner hvor du vil, og at du lever av å selge et lykkelig inspirerende liv, men akkurat som komplimenter, så mister de verdi om man ikke hører noe annet.? 🙂
  Kanskje kan du bruke andre superlativer og nedgradere litt av og til, så du har noe å gå på hvis du skriver om noe du virkelig virkelig virkelig har sansen for ;))
  Håper virkelig du ser dette som konstruktiv kritikk, fordi jeg er innom bloggen din mange ganger om dagen, og lar meg glede og inspirere av deg flotte, flinke Eirin 🙂
  Klem fra Tina K. 24

 • karoline
  Så utrolig fine!
  Skal du forresten på Nelly Pool Party neste uke? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg måtte takke nei da det krasjer med lillesøsteren min sin konfirmasjon 🙁

 • så fine og enkle skjorter!

 • Julie
  Er shorten i dameavdelingen, og vet du hvilken underavdeling i hm den er i? 🙂 superfin skjorte!!

  • Eirin Kristiansen
   Den er i dameavdelingen, ja. Litt usikker på hvor, men der med dresser og litt mer business klær. Haha 🙂

Comments are closed.