Veggie pasta with prosciutto crisp

Today’s yummy lunch

Veggie pasta with prosciutto crisp

Pasta er digg, men noen ganger vil jeg gjerne være foruten karbo-sjokket jeg sitter igjen med etterpå. Jeg og min Gefu Spiral Fix har et helt spesielt kjærlighetsforhold. Den er helt fantastisk og man kan bruke den til det meste av frukt og grønt!

Veggie pasta with prosciutto crisp

Til lunsj foretrekker jeg kalde retter, og i dag lagde jeg spaghetti av squash som jeg toppet med crispy parmaskinke, pinjekjenner, sitronpepper og maldonsalt. Det er en helt amazing kombinasjon! Parmaskinken stekte jeg lett i ovnen for å få den gode, sprø konsistensen som utgir en nydelig kontrast til den supersunne «pastaen». Det var like før jeg slikket tallerkenen!

Veggie pasta with prosciutto crisp

Til middagen kan man gi grønnsakspastaen et lett oppkok i saltet vann og servere med for eksempel stekt laks, svinestrimler, kylling, karbonadedeig.. Whatever you like! Eller man kan lage en kald og forfriskende salat toppet med jordbær og annet digg. Alle burde ha en spiralizer på kjøkkenet! Jeg kunne ikke vært foruten min, på lik linje som juicemaskinen. Makes me feel oh so fresh!

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Veggie pasta with prosciutto crisp

 • Kristine
  Lurer på hvor det ble av den spørsmålsrunden du skulle ha om LA? Har jeg oversett den, eller ble den ikke noe av? Klem<3

 • Mmmm, dette så kjempegodt ut! Jeg kan varmt anbefale squashgetti med bolognesesaus – det smaker helt nydelig! Kok squashgettien i lettsaltet vann i ca. 2 minutter og server med bolognesesaus laget med karbonadedeig. Sunt, raskt og utrolig godt!

  • Eirin Kristiansen
   Det høres helt nydelig ut 🙂

 • åh, har ønsket meg en sånn lenge. Det ser kjempegodt ut! ♥

 • Linda
  Sååå kult! Hvor mye koster en sånn maskin? Hva annet bruker du den til?

  • Eirin Kristiansen
   Jeg betalte 499,- for den. Bruker den for det meste til å lage pasta eller salat 🙂

 • Hvor har du kjøpt din spiralizer? På den nettsiden du linket til så finner jeg ikke prisen på den.. Står bare R699, men hva vil det si liksom? 😮

  • Eirin Kristiansen
   Jeg kjøpte den hos Traktøren til 499,- 🙂

 • Lovise
  Hei Eirin! Vet du om man kan bestille denne fra en norsk nettside? Den virker utrolig lur!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det vet jeg dessverre ikke, men du kan jo Google det 😀 Klem

 • Stine
  Dette var da et fryktelig energifattig måltid, kan vel ikke kalles en lunsj? ..

  • Eirin Kristiansen
   Jeg foretrekker en lett lunsj da jeg alltid spiser så stor frokost. Vi er alle forskjellige! 🙂

 • Jenny
  Hvor er det fine glasset fra?? 🙂

Comments are closed.