
Today’s yummy lunch
Pasta er digg, men noen ganger vil jeg gjerne være foruten karbo-sjokket jeg sitter igjen med etterpå. Jeg og min Gefu Spiral Fix har et helt spesielt kjærlighetsforhold. Den er helt fantastisk og man kan bruke den til det meste av frukt og grønt!
Til lunsj foretrekker jeg kalde retter, og i dag lagde jeg spaghetti av squash som jeg toppet med crispy parmaskinke, pinjekjenner, sitronpepper og maldonsalt. Det er en helt amazing kombinasjon! Parmaskinken stekte jeg lett i ovnen for å få den gode, sprø konsistensen som utgir en nydelig kontrast til den supersunne «pastaen». Det var like før jeg slikket tallerkenen!
Til middagen kan man gi grønnsakspastaen et lett oppkok i saltet vann og servere med for eksempel stekt laks, svinestrimler, kylling, karbonadedeig.. Whatever you like! Eller man kan lage en kald og forfriskende salat toppet med jordbær og annet digg. Alle burde ha en spiralizer på kjøkkenet! Jeg kunne ikke vært foruten min, på lik linje som juicemaskinen. Makes me feel oh so fresh!
14 thoughts on “Veggie pasta with prosciutto crisp”
Comments are closed.