Blomster, både søt og forfriskende snacks, bobler i glasset, en bedre middag, grundig styling, latter og moro.. Dette er bare noen av de få nøkkelordene fra hva som skjulte seg bak de lukkede dørene til Millennium Suiten på Grand Hotel i går. Hva annet kan man forvente når man samler en bukett med bloggere og venninner? I wanna do It all over again! Her er et lite bildedryss til dere.

Bildedryss @ Bloggers Night

Det var dekorert med vårlige blomster overalt, og solen strålte inn vinduet til den gikk ned.

Bildedryss @ Bloggers Night

Da jeg ankom suiten sto fine mennesker klar for å ta både meg og de andre bloggerne imot. Det tok ikke mange minuttene før jeg hadde på meg en spa-morgenkåpe og lå strak ut på første stasjon mens jeg fikk en deilig hudpleiebehandling av flotte Kellie fra Clarins. Hun hadde med seg både klassikere og nyheter fra serien, og da jeg våknet i morges føltes huden min som ny!

Bildedryss @ Bloggers Night

Etter hudpleie bar det til stasjon to hvor jeg ble stylet på håret av Johan Hellström fra Björn Axen. Han valgte å gi meg en classy Hollywood look med myke og elegante krøller. Det var veldig uvant syntes jeg, men jeg likte det bare bedre og bedre. Like fint i dag!

Bildedryss @ Bloggers Night

Linda Wickman fra Max Factor stod for makeup. Hun var så dyktig!

Bildedryss @ Bloggers Night

Vi fikk alle plukke med oss to valgfrie dufter, og jeg falt pladask for champagne inspirerte Gucci Premiere.

Bildedryss @ Bloggers Night

· My look ·Bildedryss @ Bloggers NightBildedryss @ Bloggers Night

Jeg hadde på meg jeans og sko fra Forever21, jakke fra Pello Bello og topp fra H&M. Jeg hadde egentlig med meg ett par med noen råfine heels i en dyp rødfarge som jeg skulle bruke, men jeg var rett og slett så komfortabel at jeg kjørte en laidback stil kvelden ut. Av en eller annen grunn koser jeg meg alltid mest på flate sko – det gjelder overalt uansett anledning! Ha en fortsatt fin kveld ♥

Previous Post
Next Post

16 thoughts on “Bildedryss @ Bloggers Night

 • Så classy og fin var

 • G
  Hei Eirin! Hva betyr #VHHPS som du har i beskrivelsen på instaprofilen din?:-) Har lurt noe så fryktelig på det!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Det er bare noe internt.. Haha 🙂

 • åh så fine bilder, Heldige deg! Hadde vært så gøy å være i dine sko en dag å bli stylet så fin, og kost seg 🙂 Ta vare på det! Klem <3

 • Hege
  Flotte deg! Helt enig med deg angående lave sko til alle anledninger, har jeg høye sko på meg en kveld, forsvinner de fort 😉 Nyt langhelgen!

  • Eirin Kristiansen
   Haha, her også! Like greit å la de stå igjen hjemme.. Samme til deg 😀

 • Ida
  Så fin jakken din var <3 Hvilken størrelse er det?

 • Så nydelig du er! Jeg elsker buksene dine forresten 🙂 Haha, og må si meg veldig enig i deg med de høye skoene. Jeg har det alltid så mye gøyere de gangene jeg pynter meg med lave sko 🙂 God helg!

 • Frida
  Hei! Er jakken fra pellobello ekte pels? 🙂

  -mvh Frida

 • Kristine
  Så utrolig vakker og elegant!

  Jeg har et litt rart, og kanskje litt dumt, spørsmål til deg.. Jeg skal nemlig være russ til neste år (rød), og vurderer dress istedet for bukse. Jeg mener å huske at du hadde russedress da du var russ, og lurer på hva du synes om det? Var det upraktisk? Anbefaler du det? Og ikke minst: hvilken dress hadde du, dersom du bestilte fra russeservice.no? Det er jo så mange forskjellige å velge mellom… Håper på svar 🙂 Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg hadde dress og hadde lett valgt det igjen. Det var igrunn aldri upraktisk 🙂 Husker ikke hva modellen het, dessverre. Klem!

 • det ser så herlig ut ♥ elsker bloggen din!

 • camilla
  åå, parfymen min! haha! Har den rosa (Ma Vie), og det er den beste parfymen ever, hehe!
  Så stilig du var! 😉

Comments are closed.