Tenk at vi er i mai måned i dag. Det varmer hjertet mitt, for denne måneden er på en måte inngangen til sommeren som er like rundt hjørnet, og det er ikke minst en måned fylt med feiringer, blomster som springer ut og vakre farger som gjør en glad. En annen vakker ting som gjør meg glad er denne nydelige tekannen jeg ramlet over på et loppemarked i Langgaten da jeg var i Sandnes forrige helg. Jeg braste forbi i mine egne tanker, spottet denne i sidesynet og ropte «VENT!». Noen minutter senere var den min..

Jeg fant en liten skattJeg fant en liten skattJeg fant en liten skatt

Jeg elsker å kjøpe ting som har en historie og som nødvendigvis ikke alle har. Det gir en helt unik følelse! Denne tekannen passer meg midt i blinken, ikke fordi jeg heller nedpå så mange kopper te om dagen (haha), men fordi den rett og slett er en fin pynteting i hjemmet for seg selv. Jeg kunne studert gulldetaljene i evigheter! Å dra den med seg hjem i håndbagasjen var  verdt det..

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Jeg fant en liten skatt

 • Gud, den var flott! Akkurat slik jeg liker det også- historiene i seg selv er så unike. Gøy å kunne se på ting med litt andre øyne 🙂 Ha en strålende helg <3

  • Eirin Kristiansen
   Ikke sant 🙂 Tusen takk, Linn Isabel! God helg <3

 • Eva
  Så søt kanne 🙂 den er like fin til pynt jo!
  Men jeg lurer på noe, lenge siden vi har hørt noe om Jørgen nå, er han enda i militæret? 🙂

 • Johanne
  Åh, smelt! Så fin!

  Jeg lurte på om du kunne lage et lite innlegg om proteinpulver? Hehe, du skjønner, jeg har nettopp kjøpt en pose av både sjokolade- og vaniljeproteinpulver, men aner egentlig ikke hvordan jeg skal bruke det. Jeg er ikke interessert i «shakes» og sånt, jeg vil bare bruke det som kost- og smakstilskudd 🙂 Har du noen tips? 🙂

  Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Hei Johanne! Dette kan du bruke til så mangt. Jeg bruker det mye i pannekakerøre, kaker, som «oboy» over is og i havregrøt. Klem 🙂

 • Jeanette
  Så utrolig fin den var! Skjønner ikke at noen ikke ville ha den mer.

 • Helene
  Har du mange eksamener i mai eller? Elsker egentlig selv mai, men nå som jeg studerer gleder jeg meg mest til mai er overstått… Ha en fin dag, skjønne du❤️

 • Emily
  Har du vurdert å bli brunette igjen en gang? 🙂 Jeg kom over et bilde av deg med brunt hår og wow, du kler det utrolig godt! Ser ut som bildet er redigert, for fant originalbildet og der er du blond, haha, men synes du så utrolig vakker ut der! Du må se selv. Ser ut som en blanding mellom Megan Fox, Miranda Kerr og Antonia Iacobescu 😀 http://i.imgur.com/Hfa2MFq.jpg
  http://imgur.com/Hfa2MFq

 • Stine Elene
  Ahh den tekannen var jo bare helt nydelig da! Ser for meg at den passer bra til deg 🙂 Skulle gjerne hatt en sånn en selv! Jeg er forresten helt enig, ting som har en historie er det mye mer stas å eie. Ha en god helg vakre Eirin!

 • Kine
  Den var rett og slett vakker! Så heldig du er som fikk øye på den. 🙂

 • For en nydelig tekanne! På loppemarked kan man virkelig finne mange skatter. Gøy å ha noe unikt og sjeldent som ingen andre har. Ikke minst er det en miljøvennlig måte å anskaffe seg nye ting 🙂

 • Såå utrolig fin! ♥

 • Gorgeous teapot Eirin.
  xo, Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

 • Anniken
  Du er så utrolig flink, og inspirerende! Stå på med den gode jobben du gjør:)

 • Ida
  Hei lurte bare på om tekannen er fra Rosenthal? Minner litt om deres versace serie…nysgjerrigper som jobber i glassmagasin 😀

Comments are closed.