Someting new in my coffee corner

The gold & white espresso tower

Så mye kaffe som jeg drikker er det klart at jeg burde ha investert i noen ordentlige espresso kopper tidligere, men jeg har liksom aldri funnet de perfekte. Her om dagen da jeg var innom butikken Ting på bryggen i Bergen falt jeg over dette fine espressotårnet fra PT, og jeg synes det er så lekkert. Nesten slik at den svarte shotten som inntas på morgenen før fuglene kvitrer smaker enda litt bedre, bare fordi koppene er så fine! Det er rart med det. På lik linje som at jeg foretrekker å drikke juice fra vinglass..

Someting new in my coffee corner

It’s coffee o’clock

Someting new in my coffee corner

Jeg er suuperfornøyd med kaffemaskinen min fra Nespresso, men når den nye leiligheten står klar skal jeg definitivt unne meg en Moccamaster i tillegg. Kall meg sær, men traktet kaffe er en helt annen smaksopplevelse! Holy moly, skulle tro jeg var en femti år gammel kaffeentusiast her jeg sitter og skriver. På tide å runde av! Ha en super dag – beklager koffein kicket jeg sitter med i fingertuppene og trykker ned i tastaturet. Jeg blir litt lett revet med når jeg snakker om noe jeg brenner for kjenner jeg!

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Someting new in my coffee corner

 • Den var utrolig fin! En sånn må jeg ha – drikker ikke kaffe selv, men genial til besøk!

 • ingvild
  Å så fine de var! Må bare si at det noen ganger kan være litt vanskelig å se hva som er på bildene dine fordi de er redigert så veldig lyse. Men det er bare en liten detalj, for bloggen din er så bra! Ha en fin dag videre Eirín! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Fint med tilbakemelding, Ingvild 🙂 Klem!

 • Nora
  Hei, fint innlegg og suuper tøffe kopper! Men jeg lurte på siden du er så sykt flink til å ordne deg på håret, du ser hvertfall alltid fin! så lurte jeg på om du kunne lage et innlegg/video med noen frisyrer til 17 mai? gjerne med fletter eller sånn «half up half down» hår? klem

  • Eirin Kristiansen
   Jeg er helt håpløs når det kommer til frisyrer :O Jeg bare krøller det og lar det være som det er 😀 Haha!

 • Det var skikkelig fine espressokoppa! Vi fekk moccamaster med svigermor i innflytningsgave og sjølv om eg har ein dolce gusto så er den virkelig gull verdt. Svart kaffi er såå masse bedre som traktekaffi! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Såå enig!! 🙂 Må få tak i en slik kjenner jeg..

 • Astrid
  Så fine! Jeg har ikke mulighet til å lage ekspresso hjemme (enda), men vet de om de finnes som krus?
  Forresten, tipset ditt om plasterfjerner funket helt supert på mine converse! Tusen takk 🙂
  Mvh Astrid

  • Eirin Kristiansen
   Hei Astrid! Det er jeg litt usikker på, dessverre. Sjekk ting.no 🙂 Klem

 • Synne
  Stilige kopper! Jeg er helt enig med deg når det gjelder traktekaffe, forresten. Spesielt hvis du investerer i en kaffekvern i tillegg. Ingenting er som nykvernet kaffe ? Kan anbefale Zoega sin «dark temptation» hvis du liker mørkbrent kaffe ?

 • Susanne
  Heihei, Eirin!:-)

  Må bare få si at du har så utrolig mange vakre klare bilder! Hvilket kamera/linse bruker du til å få så klare bilder? Elsker bloggen, stå på!:-)

  Klem!

 • Sunniva
  Hehe, høres ut som at vi deler den store kjærligheten for kaffe! Er 21 år men føler meg også som om jeg er femti når det kommer til min ekstreme entusiasme for kaffe!! 😀 Ingen dag uten <3 Utrolig fine kopper!

 • Victoria
  Er det mulighet før at du kan linke til disse koppene? jeg finner di ikke på nettsiden.. 🙁 Ha en fin dag! 🙂

 • Haha, det er så godt å vite at det ikke er bare jeg som er litt ekstra interessert i kaffekopper, og generelt å ha en litt luksuriøs hverdag. Hvorfor kan man ikke ha fancy espressokopper og drikke juice fra vinglass selv om man ikke er mangemilionær? Når jeg får mitt eget sted kommer jeg nok også til å kjøpe inn fancy kopper og fine glass jeg kan bruke til hverdags – rett og slett fordi drikker smaker litt ekstra godt når den drikkes fra en fin kopp, enn et gammelt krus med flere skår i.. Disse koppene dine var jo så freshe, og tar seg jo bra ut på kjøkkenbenken! 🙂 Ha en fin dag videre!

 • Moccamaster er på tilbud hos expert denne helgen! 799,- mot ordinære 1799,- 🙂 http://www.expert.no/kampanje/hurradager/

Comments are closed.