Clean home, clear mind

Bright, fresh cut flowers instantly improve your mood!

Clean home, clear mind

Da var jeg vel hjemme på norsk jord, og det er litt bittersøtt om jeg skal være helt ærlig! Hver gang jeg har vært på reise klarer jeg ikke å bare slenge meg på sofaen og la kofferten stå uåpnet. Det første jeg gjør er å pakke ut alle tingene mine og få orden i hjemmet. Et ryddig hjem gir ro i sinnet og letter på humøret! Nå er leiligheten shinet, hunden er vasket og stelt, kjøleskapet er fylt opp med sunne og fargeglade matvarer, siste maskinen med klær står og surrer på baderommet, garderoben er ryddet og jammen har jeg vært og kjøpt noen buketter med blomster til med selv i dag også. For en deilig følelse! Plutselig var det ikke så verst å komme hjem likevel. Etter at alle ærend er unnagjort i dag ser jeg frem til å komme hjem, finne frem kosebuksen, tenne lys og bare finne helt roen. Men først skal jeg møte familien over en kaffe på Starbucks, og DET gleder jeg meg stort til. Altfor lenge siden sist ♥

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “Clean home, clear mind

 • Hei. Jeg lurer på hvordan du klarer deg så lenge borte fra kjæresten? Sender dere mange meldinger eller ringer til hverandre om dagen? Savner du han ikke mye?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jørgen og jeg bestemte oss for å skille lag som gode venner for en liten stund siden. Men når det kommer til spørsmålet ditt så gikk det egentlig veldig fint med avstanden, men det var selvfølgelig tøft også til tider. En telefonsamtale hver morgen og/eller kveld hjalp oss veldig de to årene det sto på med militæret etc.! Klem 🙂

   • Helene
    Nå ble jeg litt trist.. Skulle til å spørre om hvordan det går med dere ettersom det er lenge siden jeg har lest noe om han. Hvordan har du det, og hvor lenge siden er det? Håper det går bra med deg kjære deg. Har du skrevet noe om dette som jeg har gått glipp av? Store klemmer til deg

    • Eirin Kristiansen
     Jeg har det overraskende fint. Det var nok det beste for oss begge, og ikke noe dramatisk i det hele tatt. Vi vokste nok sakte men sikkert ifra hverandre med all avstanden, dessverre. Takk som spør, Helene! Klem <3

   • Åååh, Eirin </3 <3

   • Kristin
    Hæææ er det slutt, så utrolig trist å høre:( hvordan går det med deg, fine du?<3 har du tenkt til å skrive et innlegg om dette?

    • Eirin Kristiansen
     Det går veldig fint med meg nå. Har ikke tenkt til det, nei. Synes det er litt for privat og ikke noe jeg ønsker å bry dere med! Klem

   • S
    Åh, synes dette var utrolig trist å lese av en eller annen grunn :/ Håper uansett det går fint med deg, vakre

 • Det hørtes utrolig deilig ut! Og ikke minst så fine blomster <3

 • Sigrid
  Hæ? Er ikke du og Jørgen sammen lenger???? Eller misforstod jeg helt ??

 • Stine
  Hei! Nydelig innlegg! Har misunnet deg så på turen din i USA! Leste kjapt gjennom kommentarene over her, men vet ikke helt hvordan jeg skal tolke svaret ditt på det ene. Stemmer det at du og Jørgen har slått opp? :-/
  Klemklem

 • Så herlig med friske blomster! På torsdag skal jeg spandere på meg noen friske blomster, håper de har fått inn pioner! 🙂

 • Kristin
  Hei 🙂 Spiser du alltid etter trening (kondisjonstrening)? Isåfall hva? Drikker du mye proteinshakes? Takk på forhånd for svar! 🙂

 • Emeline
  Hei Eirin! Jeg må bare spørre deg om en ting. Jeg har deg på snap, og der la du ut en snap hvor du hadde på en nydelig beige/camelfarget hatt! Hvor er denne fra? Den var superfin!:)

 • Så flink du er som pakker ut med en gang! Her kan det fort bli stående en ukes tid:)

 • Ida
  Bloggen din er så fiin, men nå synes jeg den har blitt litt for lik nettenestea sin, synes det er mest store bilder og litt for lite tekst, savner at du skriver litt mer, du er så inspierende når du skriver:)

 • Thea
  Er du ikke sammen med Jørgen lengre??

 • Martine
  Åå, kjære, vakre, gode Eirin <3 Nå ble jeg trist da jeg leste hva du har skrevet lenge oppe her, men jeg er kjempeglad for at alt er bra med deg! Det er det viktigste! Jeg blir så inspirert og glad av deg. Du er så positiv og smilet ditt er smittende til tusen <3 Jeg drømmer meg bort i bloggen og instagram´en din hver dag. Tusen takk! Stor klem fra Martine <3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen tusen takk, Martine. Det betyr mye for meg at du synes det! Du er så god 🙂 Stor klem tilbake <3

 • Hege
  Så utrolig trist å høre om dere to… Dere var liksom noen jeg tenkte var skikkelig solide isammen! Men det aller viktigste er at du har det bra<3 klem

 • Trist å lese det ovenfor. Det er aldri en kjekk ting å gå igjennom et brudd, men det er godt å høre at du har det overraskende fint. Unner deg alt godt for fremtiden! <3 Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk for det, Charlotte. Klem tilbake <3

 • Helene
  Åneii! Synes det var så koselig at dere holdt sammen, håper det går bra med deg <3 Hadde selv kjæreste i millitæret samtidig som deg, så da var det litt ekstra koselig å følge med 🙂 Elsker bloggen din, smiler alltid når jeg er innom, du er alltid positiv, og du virker veldig flink til å verdsette de små tingene i hverdagen.

 • Stine
  Hei Eirin!

  Først og fremst, utrolig leit med det med Jørgen. Men det er nok noen ganger det beste, og veldig godt å høre at du har det bra.

  Jeg lurte på hva de hvite blomstene heter? Hvor mye koster de ca og hvor lenge holder de? Jeg har i det siste fått øynene opp for nelliker, og de kan stå i flere uker og koster ofte kun en femtilapp. Har du andre tips til blomster som gir mye valuta for pengene? Kunne du kanskje skrevet et innlegg om tips til andre blomster enn roser? Det finnes jo så mye fint der ute, men jeg ender som regel opp med det samme.

  Klem

Comments are closed.