Get a little green in your morning meal

Love me some avocado

En av mine favorittfrukter er uten tvil avocado. Og det er ikke bare pågrunn av den freshe fargen! Det kan brukes til så utrolig mye, kun fantastien setter grenser. Om morgenen liker jeg ofte å kutte en avocado i to deler, ta ut kjernen og krydre den godt med pepper, maldonsalt og sennepsfrø. Denne frukten er smekkfull av vitaminer, og kan vel egentlig kalles en liten helsebombe for hjertet.

Get a little green in your morning meal

Det høye fiberinnholdet gir en langvarig metthetsfølelse til lunsjtider, men da med en god porsjon eggerøre ved siden. Egg og avocado er en fantastisk kombinasjon! Husker dere da jeg la ut oppskriften på bakt avocado? Dryss gjerne jeg litt ost over også! Mmm..

Get a little green in your morning meal

Om du serverer det med ditt favorittmagasin smaker det enda bedre ; )

Get a little green in your morning meal

29 Super-Easy Avocado Recipes

Get a little green in your morning meal

I dag var det tidlig på’n da dagen er smekkfull med avtaler. Om få strakser skal jeg avgårde i første møte angående leiligheten, og i dag skal jeg velge ut armaturer og baderomsmøbler. Iiiiih, jeg gleder meg så vanvittig mye! Deretter skal jeg videre i et nytt møte for å planlegge belysning og diverse løsninger med spotter. Zzzz? Beklager, men jeg synes dette er superstas, det kribler nesten litt i magen! Ønsker dere en riktig fin dag (forhåpentligvis gjelder dette dere også —->) i SOLEN ♥

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “Get a little green in your morning meal

 • Victoria

  Kjøpte shampo og balsamen du skrev om fra Reference of Sweden kun fordi du skrev at de lukter himmelsk, men er så skuffet 🙁 lukter ikke godt i det hele tatt.

  • Eirin Kristiansen

   What? Det har jeg aldri hørt noen si før. De selger som bare det og både jeg og bestevenninnen min elsker dem :O Men vi er alle forskjellige.. 🙂

 • Julie

  Åh, så utrolig spennende det med leiligheten! Gleder meg sååå utrolig mye til du skal flytte inn, og at vi får se den!
  Håper du får en fantastisk dag skjønne du <3

  • Eirin Kristiansen

   Jeg veet! Gleder meg noe helt enormt 🙂 Tusen takk, Julie! Ha en fin dag du også <3

 • Sara

  Er så spennende med plalegging av leilighet/hus. Jeg har selv akkurat vært igjennom en totalrenovering av et helt hus og tenkte jeg bare måtte tipse deg om å velge hvite spotter(siden du skrev om spotter). Jeg tenkte alltid før at det var greit å ta børstet stål slik som er mest vanlig (90% velger det), men jeg endte til slutt opp med å velge hvite spotter og kunne ikke vært mer fornøyd! Det er så diskret og delikat.. hehe (bare en ubetydelig detalj som jeg er veldig fornøy med, hehe)

  Uansett, lykke til med resten av planleggingen, er helt sikker på at leiliheten din blir kjempefin med din stil! 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Hei Sara! Kjempelurt tips, jeg gikk for hvite spotter. Det er så mye finere 🙂 !!

 • Ida

  SKjønner virkelig ikke hvordan du har råd til dette. En ting er å ta opp lån for å kjøpe seg en ferdig leilighet til rundt 2 mill, men at du har kjøpt en leilighet som er splitter ny, og kan velge ut alt du vil, skjønner jeg virkelig ikke. Du må jo ha arvet en god sum penger? Skjønner at dette er personlig og at du ikke vil dele det på bloggen.

  • Eirin Kristiansen

   Jeg har ikke arvet eller fått penger av noen. Jeg har tjent dem selv og jobbet hardt for det 🙂 Deilig følelse!

 • I haven’t had an avocado in a while… I really want one NOW! They are so yummy!
  xo Jodie

 • Åh, jeg elsker avocado! Jeg pleier å kose den, ha på salt og sitronpepper og bruke det som topping på (glutenfrie)knekkebrød. Har også på litt paprika for å gjøre det enda bedre 🙂 Mmm, det er så godt! Synest det er spennende å følge med på hvordan det går med leiligheten… Skjønner også at det er veldig spennende for deg, det er jo veldig stort å lage sitt eget hjem 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Det er superdigg! Fikk lyst på det nå kjenner jeg, haha.. Gleder meg noe enormt til å dele prossessen med dere 🙂 Klem

 • Karianne

  Hvor er talerkenen fra? Den var kjempestilig 🙂 Så heldig du er med ny leilighet og alle mulighetene du har!

 • AS

  Er jo bare kjempegøy når du snakker om leiligheten din!

 • Vibeke

  Kanskje litt dumt spørsmål – men hvor kjøper du sennepsfrø? Kommer det på et glass sånn som andre krydder? 😛 🙂

 • mari

  spiser du ikke noe særlig supermat og alger lenger eller bare skriver du ikke noe om det på bloggen?

  • Eirin Kristiansen

   Jeg gjør det, men skriver ikke så mye om det nei. 🙂

 • Stine

  Jeg absolutt ELSKER avavado, så ble utrolig glad for oppskriftene du linket til <3
  Og forresten, å lese om leiligheten din er bare utrolig spennende 🙂 Du er så flink som har jobbet hardt og har råd til dette selv, du burde virkelig være stolt over deg selv!

Comments are closed.

Translate