New day, new destination

Bag all packed

Ny dag, ny uke og nye gjøremål på agendaen. Etter en avslappende helg hos mine besteforeldre var det likevel godt å «lande» hjemme hos meg selv i går og komme litt til rette mens det enda var timer igjen av søndagen. Jeg pakket ut tingene mine, ryddet litt, tente stearinlys, knyttet håret opp i en dott og hoppet i joggisen mens jeg koste meg med Billy, Neste Sommer og Helt Perfekt på skjermen. Magisk deilig! Denne morgenen på en annen side står Oslo for tur, men bare en rask dagstur i forbindelse med jobb.

New day, new destinationNew day, new destinationNew day, new destinationNew day, new destinationNew day, new destinationNew day, new destinationNew day, new destinationNew day, new destination

Jakke: Mexx / Genser: Samsøe&Samsøe / Jeans: TopShop / Veske: Phillip Lim / Sko: Bianco by Camilla Pihl

Min kjære weekend bag fra By Malene Birger må være en av de bedre investeringene jeg har gjort, spesielt med tanke på reise og helgeturer. Den har virkelig blitt brukt mye i det siste og jeg elsker designet og passformen på den. Og en annen ting jeg er blitt så veldig glad i? Dere, vel! Før jeg flyr avgårde må jeg rett og slett benytte anledningen til å takke og rose dere litt for de fantastiske tilbakemeldingene og støtten jeg har fått på den mindre gode nyheten jeg delte i går. Jeg finner så mye inspirasjon og støtte i dere at dere aner ikke. Jeg er oppriktig glad i dere, altså! Må mandagen deres bli like fantastisk som dere. Mange klemmer ♥

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “New day, new destination

 • Julie
  Hei Eirin.
  Jeg skal ut å reise til utlandet om ikke så mange dager, og det er en liten ting jeg lurer på. Siden du ofte er på reisefot så lurer jeg på om du har lyst til å lage et lite innlegg om sminke/skjønnhetsprodukter man burde få med seg hjem fra taxfree’en som man kanskje ikke finner i vanlige butikker i Norge? 😀 Eller har du kanskje noen «Must have»-tips fra Spehora? Mener å huske at du har skrevet noe om det før, men finner ikke innlegget 🙁

 • Så fiiin 🙂

 • Kine
  Hvor er den nydelige silkekjolen du la ut bilde av på Snapchat fra? Så det sto Gant på hengeren, men kunne ikke finne den i kolleksjonen deres. Er den perfekte kjolen, til både fest og hverdag. Håper på svar!

 • Line
  Fine og sprudlende deg! 😀 Jeg lurer på hvordan det går med studiet? Har du sluttet? Klem!

 • Lise
  Hei søte deg 🙂 kunne du laget et oppdatert innlegg om billy? Trening, klipp, osv? 🙂 På forhånd takk!

 • M
  Så fin du er 🙂
  Har du sluttet på skolen?

 • Camilla
  Kunne virkelig tenkt meg en sånn weekendbag! Og fint av deg å være så åpenhjertig om det triste som har skjedd. Har ingen respekt for folk som ikke har bedre å gjøre enn å skrive negative kommentarer til deg og andre på nettet. Håper ikke det går altfor mye innpå deg.

  Jeg vil til slutt takke deg for hjelpen med bæreselen på flyplassen. Innså etterpå at det va deg jeg hadde spurt om hjelp;)

 • Andrea
  Du er så utrolig skjønn!
  Blir alltid inspirert av deg både i klesveien og på matfronten.
  Jeg kjøpte for en stund siden triwa gold nevil (etter jeg så den på din blogg, ehe…) på nettet og lurte på hvordan man får justert justert størrelsen på båndet. Må man ha den med til gullsmed og få justert eller kan man gjøre dette hjemme?

  Klem

 • Ooh you are so pretty! Loving these pics! 🙂

 • Sanela
  Hvor er solbrillene fra ? 🙂 så fiiine <3

 • Pia
  Har du sluttet å trene? :O

 • Birgitte
  Hei! kjempe fin weekend bag. Kan du linke til denne modellen? eller hva heter modellen?
  Ha en strålene dag! 😀

Comments are closed.