Breakfast Club

Good morning

Lørdagsmorgen, velkommen skal du være! Det var så deilig å våkne opp hjemme hos mormor og morfar, uthvilt etter en god natt med søvn mens regnet pisket på ruten. Egentlig ville jeg lagt minst en time til bare fordi jeg kunne, men tanken på en bedre frokost lokket meg fort ut av den varme sengen. I dag står bytur på planen, og da er det viktig med en bolle med godsaker i magen.

Breakfast Club

What you need

Breakfast Club

1 – 2 – 3

En av mine favorittfrokoster er denne bollen fylt med alt jeg elsker. Bland sammen 50/50 med cottage cheese og vaniljekesam, tilsett opphakket eple, banan, bringebær og blåbær. Jeg liker også å adde litt hakkede mandler for ekstra crunch, og avslutter med kanel og en liten dæsj honning. Bedre blir det ikke! Du kan selvfølgelig bruke favorittfrukten din, appelsin er også veldig godt.

Breakfast Club

Nå er det min tur til å hive meg i dusjen, og deretter setter vi kurs mot Sandnes. Først på planen står henting av bunad til lillesøster som skal stå konfirmant i mai, og deretter blir det litt vandring i Langgaten før lunsj hos Arne Johannessen. Det har vært fast tradisjon hver lørdag siden jeg var barn, og det er like koselig å gjenta hver gang jeg er på besøk. Ha en nydelig lørdag, dere ♥

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Breakfast Club

Comments are closed.