Pssst..

Veske: HER/ Sko: HER / Skjorte: HER / Jeans: HER / Jakke: HER


Ready – set – GO

I samarbeid med Zalando og Stylista skal de andre Stylista jentene og jeg konkurrere mot hverandre ved å sette sammen hver vårt antrekk i en utvalgt stil av kategoriene: 70’s, floral, military eller denim. Jeg har gått for en military look med jakken i fokus, casual jeans, denimskjorte og sneakers + en veske fra Moschino som virkelig popper opp hele antrekket. Med volum i håret og lepper i fokus tror jeg det blir fresht! Kampanjen heter «Are you ready?» og handler om the final check. Hva er det siste du gjør før du går ut døren om morgenen? En siste sjekk i speilet? Jeg sjekker alltid at leppestiften er på plass, og at antrekket sitter som det skal!

· The winners ·

Om jeg eller en av de andre jentene i Stylista vinner får vi sammen med en av våre lesere gi bort en personlig styling samt et gavekort hos Zalando på 4500,-. Stay tuned på bloggene våre og stem på ditt favorittantrekk hos Stylista og Zalando.Wohooo ♥


Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Pssst..

 • Caroline
  Har du sluttet/tatt pause fra journalist studie? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Nei, men kommer til å gjøre det når semesteret er over.. 🙂

 • Kri
  hei hei. Bare en fyi: de siste innleggene dine på bloggen har ikke kommet opp på bloglovin. Eller hvertfall ikke min 🙁 anyhow keep up the good work!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk for beskjed. I’m on it!!

 • Eileen
  Hei Eirin! Jeg har veldig blondt hår og veldig lys hud, og har veldig lite hår på brynene. Men så på Loreal sine sider at du har jo ganske lite øyenbryns hår opprinnelig, men at du får de veldig fine likevel. Men hvordan får du det til å se så naturlig ut? Med en gang jeg bruker blyant eller skygge, så blir det alltid så hardt og man kan se at jeg har farget de m penn liksom… Har du noen tips?? Stå på, du er så bra dame!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Eileen! Jeg tror det handler om å være lett på hånden og sminke lette og naturlige «fjær-strøk» slik at ikke uttrykket blir så hardt. Ikke minst finne en fin skygge som passer ditt ansikt best. Klem!

 • Kristin
  Hei Eirin! Hva heter modellen/fargen på de aviator ray-ban brillene du har brukt i det siste? Fargen er sååå fin, og jeg har så lyst på de. Hadde satt veldig pris på hjelp 🙂

  Håper du får et fint opphold i Oslo 🙂

Comments are closed.