Innlegg i samarbeid med Soma

The amazing benefits of coconut oil

l – o – v- e

Spør du meg om hvilket produkt jeg bruker mest så er svaret mitt definitivt kokosolje. Både når det kommer til skjønnhet, mat og helse! Jeg sjekket arkivet mitt tidligere i dag og fant ut at det er over ett år siden sist jeg skrev den varme omtalen om Cocosa og hvordan jeg bruker det i hverdagen. Nå bugner det av valgmuligheter og den magiske oljen kommer til og med i ulike smaker!

The amazing benefits of coconut oil

Mine to hverdagsfavoritter

Pure Coconut Oil · er den optimale stekeoljen som både tåler høy varme og er uten smak og lukt. Jeg personlig liker smaken av kokos i maten min, men det er ikke alle retter det egner seg til. Det er klart! Dette er den ideelle oljen om du ønsker å unngå dårlige planteoljer og transfettsyrer. Rett og slett noe av det sunneste du kan steke maten din i, og kroppen din fortjener det beste!

Extra Virgin Coconut Oil · er for meg det beste skjønnhetsproduktet jeg har hjemme, i tillegg til at jeg bruker det i smoothies. Jeg bruker det til så og si alt! Både i hårtuppene, på tørre hender + neglebånd, som ansiktsmaske og skrubb blandet med perlesukker. Det er helt fantastisk, og det at jeg har fått flere hektet på denne oljen over tid er ikke for ingenting. Den har en eksotisk duft og en fløyelsmyk konsistens som smelter mellom fingertuppene. Jeg har alltid en liten beholder i vesken. Love it!

The amazing benefits of coconut oil

Spice up your life

Cocosa Gourmet · er økologiske kokosoljer tilsatt ekstrakt fra enten chili, hvitløk, sitron eller appelsin. Mine favoritter er først og fremst chili til matlaging, eller sitron til bakverk og smoothies. De begge “spicer” virkelig opp smaksopplevelsen! I dag lagde jeg verdens beste “Godterismoothie” med Cocosa Gourmet Sitron og jeg blir bare mer og mer glad i den. Så god og næringsrik! Mmm..

The amazing benefits of coconut oil

· Godterismoothie ·

2 egg (nøytralt på smak)
2 ss Cocosa Gourmet Sitron
250g frosne blåbær
4 dl Biola Jordbær
1 banan

The amazing benefits of coconut oil

Lyst på inspirasjon til oppskrifter med bruk av Cocosa? Det finner du HER

The amazing benefits of coconut oil

Alle produktene fra Cocosa + mye annet sunt og spennende kan kjøpes HER hos Soma. Denne nettbutikken er rene sunnhetsmekka! Her kan dere også finne mange inspirerende oppskrifter og jeg kan anbefale på det varmeste å sjekke dem ut for litt inspirasjon på matfronten. Soma har også en egen oppskriftsapp for iPhone og iPad som heter LittSunnere. Check it out ♥

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “The amazing benefits of coconut oil

 • Nina

  Brukte og kokosolje i alt før, helt til jeg ble litt skremt av denne artikkelen 🙁 men bruker den fortsatt som et skjønnhetsprodukt, bare ikke så mye i kosten lenger! Vet ikke hvor mye som er sant, alt er jo farlig nå for tiden uansett.. Huff! Legger den likevel ved her, så kan du jo se og avgjøre selv 🙂 ha en strålende kveld videre!
  http://www.kk.no/livsstil/derfor-b%C3%B8r-du-ikke-f%C3%A5-i-deg-mye-kokosolje-28729

 • Reidun Hoff Muraas

  enig i alt du skriver! Jeg har også brukt cocosa LENGE – TIL ALT! Synes også at Soma gjør en kjempejobb når det gjelder helse – ikke minst med sine flotte seminarer rundt om i landet. Har nylig vært på et her i Oslo med ekteparet Raanes. De er superdyktige! Har også stilt i intervju med en som tar mastergrad på BI om cocosa oil! Spennende saker!

 • Anne Karin

  Nei så spennende! Takk igjen for gode tips til hvordan en kan spice opp matlagingen litt 😉 ønsker deg en fantastisk dag søte deg, på tross av at Bergen ikke er så hyggelig med været i dag 🙂

 • Cocosa har virkelig blitt en favoritt hos meg også! Selv elsker jeg å bruke dette til å poppe popcorn i. Har nylig oppdaget den med hvitløkssmak, perfekt til å steke kjøtt og kylling i – bare et lite tips tilbake 🙂 Ha en fin helg <3

 • Sigrid

  Hei. Her er en annen artikkel som kan være grei å lese: http://www.nrk.no/livsstil/_-ikke-bruk-feil-olje-1.12307948

  god helg:)

 • Viola

  Tror du bør være litt forsiktig med å anbefale kokosolje til matlaging, og å si at det er det sunneste en kan bruke, da det ikke er forsket tilstrekkelig på dette til å kunne hevde det. Du kan for eksempel lese om det i denne artikkelen http://www.nrk.no/livsstil/_-ikke-bruk-feil-olje-1.12307948 og her http://nhi.no/forside/kokosnottolje-sunt-eller-ikke-37352.html

Comments are closed.

Translate