Family weekend away

In the heat of the moment

God fredag og god helg, skjønne! Her har dagen gått i ett med både pakking, planlegging og kjøring rundt for å stryke noen ærend av to-do listen. Oppi alt dette har også rørleggeren(e) vært hjemme hos meg, så det har vært fullt hus og spetakkel med Billy i hælene. Nå derimot er jeg klar for en helg i Stavanger med lillesøsteren min hos våre besteforeldre. Det blir koselig, og alt annet enn kaos!

Family weekend away

«Losing you hurt but losing my makeup bag would be a tragedy»

Family weekend away

Dagens mellommåltid i farten ble en helt nydelig smoothie. Oppskrift kommer!

Family weekend away

Elsker disse sminkeveskene fra Sephora. Classy kinda sassy!

Family weekend away

«I would cry but my mascara is designer»

Nå er weekend baggen pakket, Billy er klar for sleepover hos mamma og alt er duket for en avslappende helg i min andre favorittby. Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til litt etterlengtet kvaltitetstid med de jeg er aller mest glad i! Det blir fantastisk.. Vi skrives fra Stavanger – god helg så lenge. Håper dere storkoser dere denne fredagen og ser frem til helgen ♥

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Family weekend away

 • Maria
  hvor er dekselet fra? 🙂
  Elsker bloggen din!

 • ansku
  Are you no longer with your boyfriend? you looked like such a nice couple..

 • Emeline
  Hvor er dekslet fra :D?

 • Thea
  Hvor er det fine mobildekselet fra? god helg! klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei Thea! Det er fra TopShop 🙂 Klem tilbake

 • åh, så herlig! kos deg masse, klem <3

 • Hannah
  Hei! Jeg gjetter på at det er en Sephora butikk i New York? Jeg skal nemlig til NY og lurte på hva som var dine must-haves på Sephora!?
  Klem

 • Åh, kos deg masse i Stavanger <3 Og sminkeveskene var jo såå stilige!

 • Åh, det høres fantastisk ut! Ingenting er bedre og mer avslappende enn å være hos besteforeldre! Kos deg masse 🙂 Gleder meg til smoothie-oppskrift!

 • Madeleine Bergersen
  Så fint deksel!! Hvor har du kjøpt det? 🙂

 • Bell
  Gleder meg til uken, skal til Polen og hamstre på Sephora +++ alltid gøy! Ps: JA til smoothie-oppskrift! 😀

 • M
  Du mener vel Hellvik :)) Bor der jeg også :))

 • God tur til Stavanger! Så koselig med familiehelg 🙂

Comments are closed.