My favourite time-out spot

Wayne’s Coffee

Ofte når jeg har møter eller gjør andre ærend forekommer dette i hjertet av Bergen, og endelig har jeg funnet den perfekte stamkafeen hvor jeg kan sette meg ned og samle tankene over en kopp med noe varmt. Skulle ønske den gjerne var litt mer “unik”, men Wayne’s er favoritten. Enkelt og greit fordi den er intim og koselig, samtidig som at den ligger i en superkoselig gate hvor man blir inspirert av omgivelsene, butikkene, stemningen og de sjarmerende bygningene. Også har de muligens byens beste Chai Latte, da ♥

My favourite time-out spot

Denne blomsterforretningen har byens fineste utstilling og jeg drømmer meg bort hver gang jeg passerer.

My favourite time-out spotMy favourite time-out spot

I love this street

Nå vet jeg ikke hvor mange av dere som har en jobb som innebærer hjemmekontor, men selv som student er det fint med en liten stamplass hvor man kan møtes eller dra til for å jobbe. Enkelt og greit for å få litt stue- og miljøforandring. Som oftest sitter jeg hjemme i det søte kontorhjørnet mitt, mens andre dager tar jeg med meg Macbooken under armen og drar inn til byen for å kose meg med jobb på en kafe. Spesielt når det er fint vær eller når jeg trenger å fylle topplokket med litt ekstra inspirasjon! Kaffen borte smaker liksom alltid litt bedre, spesielt når man får people-watching servert til den i tillegg, haha.. Jeg elsker byen min ♥

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “My favourite time-out spot

  • God morgen 🙂 studerer du og evt. Hva? 🙂

  • Mia

    Har du forsøkt Godt Brød som ligger i Vestre Torggate? Utrolig koselig, verdens beste mat (og kaker! – prøv den med kokos og cashewnøtt), god kaffe og mye liv utenfor vinduene:)

  • elsker waynes! det er så koselig der. Bergen er så fint!

Comments are closed.

Translate