Ahh, søndag. For meg betyr denne dagen ro, harmoni og kos på latsiden: koseklær, tøfler, oppsatt hår, sminkefri og lukten av grønnsåpe i den nyvaskede leiligheten. Ingenting i verden slår det! Selv om det er søndag må jeg innrømme at jeg liker å stå opp tidlig (okei da, en time eller to lengre på puten er deilig) og gripe dagen. Dog på en annerledes måte enn i ukedagen! Jeg bytter ut makeup og en rask frokost i farten med friske blomster, en dose inspirasjon fra en av mine største favorittmagasiner, en sterk kopp kaffe og noen knekk mørk sjokolade som smelter på tungen i det jeg tar en sipp av den varme drikken. Morgenidyll!

Sunday morning happiness

Sunday morning me-time

Sunday morning happiness

Jeg elsker når lukten av kaffe sprer seg i hele leiligheten på morgenkvisten.

Sunday morning happiness

Litt kanel i kaffen gjør susen. Litt kanel til alt, i grunn!

Sunday morning happiness

Solen skinner inn vinduet, og jeg har tørket støv av boken «IT» av trendsetter, Alexa Chung. Jeg elsker, elsker, elsker denne boken og følelsen jeg sitter igjen med etter at jeg har lest noen sider i den. Man blir rett og slett litt drømmende der man sitter og leser om hennes personlige inspirasjon og fantastiske tips (spesielt når det kommer til mote), akkurat som med min andre favorittbok «How To Be A Parisian Wherever You Are». I tillegg pynter den opp hele bokhyllen med sitt lekre og unike bokomslag. Boken er en varm anbefaling fra meg til dere! Men nå må jeg se å runde av. Håper dere får en avslappende og oppladende søndag. Stor klem ♥

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Sunday morning happiness

 • Laura
  Lyder som den perfekte morgen. Håber du får en fi dag ♥

 • Åå, det er godt å vite at det ikke bare er jeg som er oppe tidlig, haha 🙂 Morgentid med kaffe og noe kjekt lesestoff er toppen, lite som slår det! Ha en fin søndag, kjære deg 🙂

 • Ha en nydelig søndag! Hvor er koppen din fra? Elsker blomster og denne var bare en skatt! Klem <3

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Anna! Koppen har jeg arvet av min mormor 🙂 Klem

 • Marte
  Hei Eirin! Hvordan går det med deg? Ser noen kommentarer på at det er slutt mellom deg og Jørgen. Merket at jeg ble svært lei meg på deres vegne. Føler jeg er i samme situasjon selv. Vi ble sammen når vi var 17 og er fortsatt sammen i en alder av 23. Selv om man føler at man vokser fra hverandre syns jeg det er vanskelig å vite hva som er best å gjøre. Bare tanken på det gjør meg redd. Hvordan var tankene dine rundt dette? Klem

 • Hei Eirin! Du har en så fin blogg og jeg liker å lese den hver dag! Men kunne du ha skrevet mer personlige innlegg, det er lenge siden. Fortsett å stå på, du er så flink

 • Så idylliske og fine bilder <3

 • For en deilig start på dagen! Håper du får en fin søndag videre 🙂

 • Så vakre peoner! Kaffe med et lite dryss av kanel kan varmt anbefales, det er virkelig den lille prikken over i-en som gjør kaffekoppen så mye bedre. Tusen takk for boktips! Har lenge hørt om boken til Alexa Chung og nå lurer jeg på om jeg skal kjøpe den 🙂 Ha en strålende søndag videre!

 • Ååå ja ja ja til fleire slike morninger. For ein deilig start på dagen!

Comments are closed.