annonse

Escada Turquoise Summer

Get those summer vibes

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og det er på tide å bytte ut den tunge vinterparfymen med en lettere, søtere og friskere duft. Jeg har i mange år favorisert Escada, og har noen gamle klassiskere stående på baderomshyllen min. Nå derimot har Escada lansert den nye duften «Turquoise Summer» og selv om den er intens er den leken, frisk og sommerlig. Allerede en stor favoritt!

Escada Turquoise Summer

—> Lookboook <—

Jeg elsker designet på flasken. Tanken bak er at den delikat skal få frem sommerens konsept, som er å flykte fra den travle hverdagen ved hjelp av blomster og sommerfugler i fin harmoni med Escadas gjenkjennelige signaturfarger. So prettyyyy!

Escada Turquoise Summer

Splash Splash SplashEscada Turquoise Summer

Konkurranse

Visste dere at dette er den 23 sommerduften til Escada? Ganske utrolig spør du meg! Nå kan du vinne et deilig reisegavekort med en verdi på hele 10 000 kr i tillegg til Escadas nye sommerduft ved å delta i en konkurranse på Instagram. Hva er sommer for deg? Last opp et bilde på Instagram med #escadasummer2015 og utfordre minst en venninne for å være med i trekningen!

Escada Turquoise Summer

Spray some in your hair

Et lite reminder-tips til sommeren som jeg har delt med dere før; spray lett over hårlokkene for en lett og frisk lukt når vinden blåser i det! Jeg gjør det ofte, for da føles håret så mye renere og freshere.. Og dere? Nå kan dere få – 20% rabatt på Escada Turquoise Summer hos Vita om dere oppgir rabattkoden «escada». Kampanjekoden varer ut april ♥

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Escada Turquoise Summer

 • Madeleine
  Så fin jakke! Hvor har du kjøpt den?

 • Ingvild
  Heii, vil først og fremst si at du har en flott og utrolig inspirerende blogg 🙂 har hvert fast lester i flere år. Lurte bare på en ting, vet du om escada koden gjelder hos vita i butikk, eller kun på nett? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ingvild! Så hyggelig å høre, nå ble jeg glad! Denne virker bare i nettbutikken. Klem 🙂

 • Signe
  Hey, søde du. Hvordan får du så meget fylde i håret, og hvad bruger du til at krølle dit hår med? 🙂
  Kram

  • Eirin Kristiansen
   Hei Signe! Jeg bruker Gorgeous krølltangen 🙂 Veldig fornøyd med den. Ellers bruker jeg litt tørrsjampo for tekstur, men ikke noe annet. Klem

 • Lene
  Hei Eirin 🙂 Lenge siden Jørgen er blitt nevnt på bloggen, og lagt ut bilde av på instagram? Er det slutt mellom dere?

 • Gina
  Aaah, den lukter herlig!
  Kan du vise dine siste innkjøp til våren en dag?

 • Nora
  Hei Eirin! Jeg lurer på om du har noen gode forslag til meg. Jeg ønsker så utrolig sterkt å jobbe med mote, men jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem for å nå drømmen min! Hva ville du gjort?

  Nora

 • Lis
  Hei! Håper det går fint med deg. Jeg har også nylig gått gjennom et brudd (etter flere år, med en fyr jeg virkelig så for meg fremtiden med)…
  Det er litt klisjé, men tiden hjelper, og det er mange følelser som bare må arbeides igjennom. Gi deg selv lov til det:) Ellers må jeg bare si at du virker som en nydelig person, innenfra og ut.
  Kommer du fortsatt til å flytte alene til leiligheten du har kjøpt?
  Klem til deg, og lykke til på veien videre!

  • Hva? Jeg har ikke gått igjennom et brudd nå.

  • Eirin Kristiansen
   Hei Lis! Det har du så rett i. Tiden leger alle sår! Du er god <3 Leiligheten kjøpte jeg selv, så den har jeg fremdeles planer om å flytte inn i. Gleder meg veldig mye 🙂 Stor klem!

 • Hei. Første gang jeg leser her.
  Kjempe fin blogg. Det kan virke som om at det virker på VITA også. Ikke på VITA Exclusive altså. 😉

  Men altså, hva vet vel jeg… jeg vet jo egentlig ingenting. 😉

  Klem i fra Stine.

 • Love the kimono Eirin.
  xo Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

Comments are closed.