Hei dere! Håper solen skinner like mye hos dere som den gjør hos meg. Denne mandagen har jeg lengtet etter! Det er kanskje klisjé, men jeg trenger alltid en mandag for en ny start. Etter at jeg kom hjem fra LA forrige søndag har jeg brukt tid på å komme i rutiner, bli kvitt jetlag og ja.. Alt som hører med etter en lang reise. I dag derimot er jeg fit for fight, og veldig klar for en ny uke!

Arme riddere

Mmm..

Dagens frokost ble klassikeren fra barndommen, Arme Riddere. Jeg har likevel gitt den en sunn vri med grove lavkarboskiver som jeg har bløtlagt i egg, melk, sukrin og kanel. Toppingen ble varme og søte bringebær. En deilig start på denne fine dagen!

Arme riddere

I dag er timeplanen tett, men innimellom slagene skal jeg en tur til frisøren for å freshe opp håret. Deilig med litt hverdagsluksus på en mandag! Håper dere har storkost dere i helgen, og at dere er fulladet og klar for å gripe en ny uke. Let’s make it a good one ♥

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Arme riddere

 • Lotte
  Hva heter lavkarbo brødet ditt, og hvor får du tak i det? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Ingers lavkarbobrød, kan kjøpes hos Kiwi eller Rema 🙂 Klem

 • Det så utrolig godt, må prøves ut! Ønsker deg en nydelig dag 🙂 Her startet dagen rolig med kaffekoppen i hånden, etterfulgt av svømming som dagens treningsøkt!

 • Andrea
  Leste at det var slutt mellom deg og Jørgen, veldig trist å høre. Har selv kjærlighetssorg og vet ikke hvordan jeg skal komme over det. Er så forferdelig lei meg:( Har du noen tips? Klem

 • Emilie
  Frokost for to ? 🙂 Ha en fin dag <3

 • bell
  Mmm, kan ikke huske sist jeg spiste Arme Riddere! Mamma serverte ofte det på kosedager i barndommen, nam nam. Dette skal jeg jammen lage meg en dag 🙂 Og det hørtes veldig godt ut med varme bringebær! Sikkert godt med varme blåbær også! Hadde du frokost besøk i dag (siden det er dekket på til 2)? Klem!

 • Kine
  Altså bloggen din, jeg elsker den ! den er så ren og ryddig , du bruker lyse bilder og det er veldig mye variasjon ! og klesstilen din !! omg elsker den , altså du er min inspirasjon og forbilde

 • Åh, det såg ut som en fantastisk start på dagen! Håper du får en fin uke 🙂

 • Det så helt utrolig godt ut! Håper mandagen din har vært fin! 🙂

 • Helene
  NAM! Dette skal jeg lage snart. Hvem er den andre som spiser? Hihihi..

 • Renate
  what, er det slutt mellom deg og jørgen? som en kommenterte over her 😮

Comments are closed.