Let's hit the gym

Når jeg er ute på reise elsker jeg å dra til sportsbutikker for og shoppe nytt og fresht treningstøy. Da er det såå mye gøyere å være tilbake på treningssenteret når jeg først er hjemme igjen! Også er det jo ingen tvil om hvilket merke som er favoritten.. Nike! 

Let's hit the gym

Da jeg kom over disse freshe singlettene i grå og rosa ble jeg så happy! Jeg har nemlig genserversjonen i alle fargene (nørd much..) fordi materialet og passformen er så fantastisk behagelig å trene i. At de ser superbra ut på er bare et pluss!

Let's hit the gym

Jeg kapret også et nytt par treningssko! Personlig foretrekker jeg godt med demping, og fargekombinasjonen på disse er til å dø for. Nike Air Max paret synger på siste verset, så det var virkelig på tide. Det har ikke blitt mye trening her i LA, men med tanke på at vi har gått milevis og holdt kostholdet i sjakk så og si hver eneste dag så har jeg i grunn ikke noe dårlig samvittighet. Det eneste jeg savner er styrketreningen! Gleder meg noe helt enormt til å jobbe gjennom musklene igjen. Fra mandag av er det tilbake til hverdagen, og selv om jeg helst ville blitt her enda lengre må jeg innrømme at jeg gleder meg til å komme tilbake til gode rutiner igjen.. ♥

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Let’s hit the gym

 • Linda
  Er de niketoppene sports-bher eller treningstopper? Ønsker meg en slik sports-bh. for å unngå merkelig skille når jeg skal løpe ute i solen 🙂 hehe
  Håper du koser deg og at USA-turen lever opp til forventningene dine <3

 • Line
  Såå fine singletter! 🙂 vet du hva modellen heter? hvor mye betalte du for dem i usa? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk Line! Dri-FIT Knit Tank by Nike heter den 🙂 De er litt dyre, mener de lå på 400 per stk. Klem

 • Fantastiske sko ja! Elsker fargene:)

 • Ingeborg
  Har du peiling på om de selger skoene i en eller annen nettbutikk? De var superfreshe

  • Eirin Kristiansen
   Jeg tror Sportsgalleriet har dem 🙂 Eller eBay

 • Danijela
  Hei! Er skoene normale eller store i størrelsen? Vil bestille et par i svart

 • siri
  Hei! Så fine topper! hvilken str har du?:-)

 • silje
  Hei! Er nike air max den beste nine typen å jogge i? eller er det andre fra nike som er bedre til løping? : )

  • Eirin Kristiansen
   Dette er veldig individuelt. Kommer helt an på hvor mye demping du er komfortabel med, og hva som passer din fot best. Nike Air Max 2013 modellen er dog min favoritt 🙂

 • Tina
  Hva heter modellen på skoene? 🙂

Comments are closed.