Back to the 80'sBack to the 80'sBack to the 80's

· I got a crush on this jumpsuit ·

I dag har jeg spradet rundt i dette fine plagget fra H&M og jeg bare elsker det! Klarer ikke helt å sette fingeren på om jeg ser ut som en flyvertinne eller som tatt rett ut fra That ’70s Show – but who cares. Den er bare helt rå! I dag var vi ferdig på skolen tidlig, så Elisa og jeg dro på en aldri så liten shoppingrunde med hver vår kaffekopp fra Starbucks i hånden. Viktig med litt krutt i kroppen for å holde det gående da, haha! Det ble noen basics på meg samt verdens søteste halsbånd til lille Bølle, som jeg forsåvidt savner noe helt fælt. Han er hjemme hos pappa og koser seg med Linus og jeg vet at han har det mer enn bra, men likevel. Separasjonsangst! Nå er jeg vel hjemme på rommet, og resten av kvelden står selvpleie på planen. Deilig å freshe seg litt opp etter lange og svette dager i solen!

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “Back to the 80’s

Comments are closed.