Holding on to easter

Cuteness overload

Her i USA tviholdes det tydeligvis på påsken, for bare se drømmehagen jeg tilfeldigvis vandret forbi i en liten sidegate i dag! Her er det pyntet til påske med fokus på perfeksjon til hver minste detalj, og jeg følte meg nesten som et lite barn igjen da jeg sto og studerte den søte og uskyldige pynten. Er det noe jeg elsker med USA så må det være at de forholder seg til «more is more». Love it! 

Holding on to easterHolding on to easter

Easter eggs hanging from the trees

Holding on to easterHolding on to easter

Well hello there cutie!

Holding on to easter

At jeg byttet ut snøen, skiene og kvikklunsjen med sol og varme her i LA er plutselig ikke så bittersøtt lengre. Her har jeg fått servert en annerledes påskestemning på gullfat, mens påskeegget har blitt byttet ut med sunn og god mat. Det føles SÅ bra! Og ja – jeg vet at påsken er over for nå, men jeg bare måtte vise dere disse dekorasjonene før vi pakker alt bort for i år. God natt ♥

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Holding on to easter

 • Anette
  Disse bildene fikk meg til å smile 🙂 For en fin hage og du har tatt mange fine bilder! LA skal jeg oppleve en gang! 😉

 • Maria
  Hei 😀 Jeg har meldt meg på den samme turen som du er på nå, men bare til høsten. Jeg er usikker på om jeg vil være i LA i 2 eller 3 uker, og lurer på hva du anbefaler. Føler du at 2 uker er nok, eller vil du gjerne være der i 3 uker?

  • Kjersti
   Jeg har vært på språkreise dit før.
   Vil anbefale 3 uker minst! Haha, men det er min mening! 🙂
   Kommer jo litt an på hvor mye du vil oppleve og se

   • Eirin Kristiansen
    Ja, kjenner at to uker er litt for lite. Abolutt! 🙂

 • Så koselig påskepynt! 🙂

 • Kristin
  Hei 🙂 Tenkte å prøve meg på mandelmelken du la ut oppskrift på for en stund tilbake! Men kan du gi noen tips til hva jeg kan bruke det til? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Du kan drikke den som den er, blande inn kakaopulver, bruke den over cereals, havregryn.. 😀

 • Hei! Håper du koser deg masse i statene!
  Jeg har et spørsmål. Jeg skal kjøpe olympus pen E pl-7, man lurer på om man kan skifte objekt på dette kameraet, eller er det innebygd linse? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Line! Det går fint an 🙂 Klem

 • Hei Eirin! Jeg vet du har alt som har med mat og oppskrifter i en egen kategori, men tror du at du kunne laget en egen kategori for juice oppskriftene? 🙂 Elsker å juice selv og vil prøve noen av oppskriftene dine, men blir så vanskelig å finne frem <3

 • Kine
  Veldig off topic, men kanskje du kunne laget video/how to, hvordan du får den dotten på hodet så fin en gang :p

Comments are closed.