Sweats on

That kind of tuesday morning

Sweats on

Genser fra Mango / bukse fra Victoria’s Secret

08:08 AM · En ting er å pakke med seg flotte og fine antrekk når man er på reise, men koseklær er undervurdert. I dag begynner jeg ikke på skolen før klokken ett, og frem til da har jeg planer om å gjøre nothing and plenty of it! Neida, det hadde blitt litt for dumt når jeg først er her i LA. Men, koseklærne forblir på frem til da! Joggisen er fra Victoria’s Secret, og den er rett og slett så fløyelsmyk at kunne flyttet inn i den.. Perfekt til den lange flyturen hjem, og et stort pluss for at den faktisk ser ganske bra ut også! I dag er det meldt regn, så da er det bare til å komme seg ut og nyte solen mens den enda stråler over byen. Håper alt er fint med dere. Klem ♥

Previous Post
Next Post

4 thoughts on “Sweats on

  • Super morsom tekst på joggedressen! 🙂

  • Haha! Tøffeste genseren 🙂

  • Haha, for en skjønn genser! Helt enig med deg, koseklær har virkelig noe magisk over seg 😀 Ha en fin dag, og kos deg masse i L.A!

  • Elin
    Hei! Jeg har ikke helt skjønt hvorfor du er i LA.. Har du sluttet på skolen i Bergen, eller tar du det oppholdet i LA i tillegg? Håper du koser deg i statene!

Comments are closed.