For noen dager tilbake nevnte jeg såvidt at Elisa og jeg tok en aldri så liten “Hollywood Celebrity Tour”.  Dette er altså en guidet mini-buss med åpent tak som tar deg rundt i Beverly Hills og Bel Air områdene hvor de aller fleste stjernene i LA er bosatt. Kanskje en smule stalker-ish, men så innmari gøy å oppleve! Haha.. Selve nabolagene var helt magisk fine. Det bare måå oppleves ♥

The Celebrity Tour

Dette er utenfor huset hvor Michael Jackson bodde den siste tiden før han gikk bort.

The Celebrity Tour

Litt spesielt spør du meg, men der oppe er “The Master Bedroom” hvor han ble funnet.

The Celebrity Tour

Her er huset til vakre Julia Roberts!

The Celebrity Tour

Her er huset til Paris Hilton som dere kanskje kjenner igjen fra filmen “The Bling Ring”.

The Celebrity Tour

Dette huset holder for øyeblikket Kanye West på å bygge til fantastiske Kim Kardashian. For et palass!

The Celebrity Tour

Her er huset fra den kjente serien “The Fresh Prince of Bel-Air” med Will Smith.

The Celebrity Tour

Her er huset til David og Victoria Beckham. Det var såå utrolig fint!

The Celebrity Tour

Her er The Beverly Hills Hotel hvor de fleste stjernene pleier å bo. Svindyrt per natt!

The Celebrity Tour

Ellers kjørte vi også forbi husene til Tom Cruise, Fergie, Dr. Phil, Adam Sandler, The Playboy Mansion.. Jeg husker faktisk ikke alle – men det var mange. Om dere skal til LA og ønsker å gjøre det samme, så er det bare til å ta en spasertur gjennom The Walk Of Fame. Her selger folk billetter til turene, og vi betalte rundt $20 per stk. For å være helt ærlig så var jeg skeptisk med en gang, men selve turen i de fantastiske omgivelsene var kanskje verdt hundre dollar i seg selv. Helt magisk, nesten litt uvirkelig! Gjør det lett en gang til ♥

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “The Celebrity Tour

 • Guro

  Gleder meg til å dra til Los Angeles og dra på sånn tour. Det er noe for meg. Tusen takk for at du blogger om EF og USA

 • Det virker faktisk ganske spesielt selv om jeg aldri har brydd meg noe særlig om kjendis kultur:-)

 • Kristine

  Hei<3 jeg lurer på om du kan si litt mer om det praktiske med turen? Hvor mange uker er du der til sammen? Hvilken kurstype er du på? Hva gjør dere på skolen? Var det EF som fiksa bolig og bestilte flybilletter til deg? Og hva kostet turen?

  • Eirin Kristiansen

   Hei! Jeg skal ha en spørsmålsrunde så fort jeg er tilbake på norsk jord 🙂

 • Så gøy! Det har jeg lyst til å gjøre neste gang jeg er i L.A. Finnes det en nettside til hollywood celebrity tour? 🙂

 • Så gøy! Drøm å bare reise til Beverly Hills generelt:)

 • Frida

  Kan du lage et eget innlegg om hva du synes om reisen og tilbudet (både bo, skole og aktiviteter) og om hvordan EF er? Er så mye negativt om dette byrået.
  Jeg selv har tenkt lenge på å ta en måned språkkurs i USA. Ettersom jeg har vært på flere steder så ønsker jeg å dra tilbake til NY eller LA, men klarer ikke helt bestemme meg helt for hvor og hvilket byrå.. Så har derfor en del spørsmål ang. denne reisen som jeg hadde satt stor pris på om du svarte på. Gjerne på mail eller eget innlegg 😀
  – Hvordan ligger skolen og bo-stedet i forhold til hverandre? Er det lang avstand?
  – Hvor lenge skal du være der og hvor lenge anbefaler du å være der?
  – Ligger skolen/bostedet langt unna de forskjellige attraksjonene som hollywood, santa monica osv.? Og var dette et problem/slitsomt?
  – Hvordan er tilbudet til mat? Får du noe der du bor, er det dyrt å handle inn, dyre cafeer osv?
  -Ligger bostedet i nærheten av butikker, restauranter, starbucks, matbutikk osv?
  -Hvordan er shoppingen? Fins det noe outlet, vanlige klesbutikker(forever 21 ish)? Når jeg var der så vi flest merkebutikker og “brukt” butikker…
  -Gir EF tilbud til utflukter til hollywood skiltet, santa monica osv. eller er dette noe dere bestemte dere for selv å dra å se?
  – Hvor mye penger har du brukt på mat?

  • Eirin Kristiansen

   Hei! Jeg skal ha en spørsmålsrunde om turen med EF så fort jeg er tilbake på norsk jord 🙂

 • Åh, dør hver gang jeg går inn på bloggen din nå! Var på språkreise i LA for 4 år siden, og det føles ut som i går. Verdens beste plass! Får VELDIG lyst til å dra på det samme som du er nå! Når man skal til LA må man nesten dra med en organisasjon, fordi det er så stort, og så mye å gjøre! Hvor lenge er du der? Og kan ddu kanskje fortelle litt om selve opplegget? Hvilket kurs du er på? Og vet du ca priser? 🙂

 • VildeT

  Herlighet så spennede og gøy! haha 😀 Ser helt fantastisk ut i LA, og jeg håper virkelig det blir min tur til å ta turen dit en vakker dag i fremover i tid!!

 • maren

  åå så gøy 😀 har så lyst å dra til Los Angeles å gjøre det samme!! artig å se hvor stjernene bor, er jo ofte ganske fine hus og nabolag hehe. kos deg masse videre 🙂

 • Så koselig 🙂

  Når jeg skal besøke onkel å dem i USA, så skal jeg få onkel til å kjøre meg rundt å se 🙂
  Er så heldig å ha en onkel som ser over til Hollywood skilte fra verandaen 🙂

  Kos deg masse <3

 • Ååå, så gøy!! Det blir jo noe litt utenom det vanlige – altså noe som hører til når man er på tur 😀 Hvis jeg drar hit, skal jeg absolutt gjøre det samme som deg, hihi 😀 Håper du har det fantastisk fint!

 • Love this post Eirin… All the houses are beautiful!! #dreamy

  xo Jodie

 • Siri

  Åå herregud hvor herlig, det hørtes spennende ut! Jeg skal på språkreise med EF til LA i sommer, og da tenker jeg det blir en tur til Beverly Hills, Walk of Fame, Hollywood osv.. 🙂

 • Ida

  Hei! Haha, dette kommer til å høre sykt stalker ut, men jeg trodde at Kim Kardashion og Kanye West har kjøpt et palass i Calabasas, rett ved Kris Jenner? Fordi det huset der som du har tatt bilde av, tok for lang tid å pusse opp. Leste det i amerikanske medier :p Det nye huset (om en kan kalle det hus, større enn slottet i Norge…) er i hvert fall helt sykt!

Comments are closed.

Translate