Oppholdet er sponset

Flere av dere har vært nysgjerrige på hvordan jeg faktisk bor her i LA, hvilket er forståelig. Get ready for a room tour! Jeg bor i en søt liten leilighet på Eldorado Coast Hotel som ligger ca. en ti-minutters kjøretur fra skolen til EF. Jeg er veldig fornøyd med rommet mitt og gleder meg alltid til å komme tilbake hit etter en lang dag på farten! Det bor også mange andre studenter fra skolen her på området, hvilket gjør at jeg aldri føler meg “alene”.  De ansatte her er også veldig koselige og behjelpelige med alt ♥

My home for the two last weeksMy home for the two last weeksMy home for the two last weeksMy home for the two last weeksMy home for the two last weeksMy home for the two last weeksMy home for the two last weeksMy home for the two last weeks

I think it’s quite cozy

Som student med EF har man mange muligheter. Man kan enten bo alene eller sammen med andre studenter her i en av leilighetene hos Eldorado Coast Hotel, eller man kan bo i en av leilighetene hos Days Inn hvilket ligger noe nærmere skolen men på samme strekning. Her jeg bor derimot går det gratis shuttle bus hver dag frem og tilbake fra skolen, hvilket jeg synes er veldig praktisk! Vertsfamilie er selvfølgelig også et alternativ om det er ønskelig, og det er sikkert veldig spennende om man virkelig ønsker å kjenne på hvordan det er å leve livet som “innbygger” her i LA. Om man bor hos vertsfamilie vil dette være inkludert i prisen, og man vil også få minimum to måltider inkludert hver dag. For mer info rundt reiser med EF, klikk dere inn HERJeg reiser hjem i kveld, og kan med hånden på hjertet si at jeg ikke vil dra. Så mye har kost meg, og jeg har faktisk ikke en eneste ting å pirke på når det kommer til oppholdet mitt. Det anbefales på det varmeste, og jeg kunne gjerne gjort det hundre ganger til. FOR en opplevelse ♥

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “My home for the two last weeks

 • Synne

  Hei! Jeg pleier aldri å kommentere men jeg må bare si at jeg synes kvaliteten på bloggpostene dine er helt fantastiske for tiden. Du fyller meg med masse inspirasjon og har virkelig noe helt eget!

  • Eirin Kristiansen

   Ah! Synne! For en fantastisk deilig kommentar å starte dagen med. Nå gjorde du meg virkelig glad 🙂 TAKK!

 • Helene

  Hvor er veskene fra? 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Den fremste i marmorimitasjon er fra Rebekka Minkoff, den svarte og nude er fra Phillip Lim, og den tynne svarte er fra Céline. Klem!

 • Oda

  Hei. Jeg lurte på hvordan innstilling du bruker og ha på sony nex 3n kamera ditt når du bruker det? Jeg har det kamera og synes at bildene mine ikke blir noe klare og fine sånn som dine er når du brukte det kamerat, også lurer jeg også på om du bruker en linse på det kamera? Takk for svar<3 kjempe fint rom forresten! Ser ut som du koser deg! Og det fortjener du virkelig! 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Hei snille deg! Jeg bruker faktisk auto instillingen, men redigerer lyset og kontrasten i den. Det er superenkelt, du bare trykker opp eller ned på “hjulet”. Ellers bruker jeg også standardlinsen. Det avgjørende for min del når jeg tar bilder er godt lys. Klem 😀

Comments are closed.

Translate