Morning glory at the café

One small positive thought in the morning can change your whole day

Morning glory at the café

Why I love people watching

«People watching involves observing people to get a feel for the beauty and rhythm of the community around us. People watching is amazing. Indeed, all the senses can be put to good use when people watching, even down to trying to guess a person’s perfume or aftershave as they walk by. For some people watchers, it’s about creativity, using the moments of watching to try and guess at another person’s story just from mere observation, and embracing the fun of what is, in effect, an amateur social science.»

Morning glory at the café

07:43 AM · Her om dagen pratet Elisa og jeg om den beroligende effekten LA faktisk har på en. Jeg spesielt føler at kroppen min har tatt tempoet ti hakk ned, og at jeg konstant er i harmoni med meg selv. Vel, å tilbringe de to første timene på morgenen sittende utenfor en café med svart kaffe, musikk på ørene og en av favorittmagasinene mine mens jeg likevel gjør litt ubevisst «people watching» – det topper virkelig det hele. Jeg elsker å stå opp litt tidligere enn andre, bare slik at jeg kan ha denne tiden for meg selv mens solen står opp. Det bruser i kroppen bare jeg tenker på det! Dette skal jeg definitivt ta til inspirasjon når jeg kommer hjem, for det er lenge siden jeg har følt meg slik som jeg gjør nå. In a good way! Ha en nydelig dag, jeg flyr straks avgårde til skolen ♥

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “Morning glory at the café

 • Karoline R
  Hei 🙂 Hvordan modell er vesken din?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg har den store shopperen 🙂 Klem

 • Anette
  Hei Eirin!
  Etter at jeg har lest innleggene dine fra LA har jeg begynt å seriøst vurdere et opphold der selv til høsten! Ser ut som om du har det så fint! 🙂 Det jeg lurer på, er hvordan du bor når du er der nede? Bor du på et studenthjem gjennom EF, slik jeg ser man har mulighet til å gjøre? Jeg vurderer et 9 måneders opphold, og da er det greit å bo noenlunde greit – så skulle gjerne likt å visst hvordan standarden osv. er på studenthjemmene! 🙂
  Kos deg masse videre!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Anette! Åh, det ville jeg virkelig gjort om jeg var deg. Det er virkelig helt fantastisk her 🙂 Jeg bor i en leilighet i Eldorado Inn & Suites, som EF samarbeider med. Rommet er er ikke topp standard, men absolutt fint og greit nok synes jeg. Her går også shuttle bus til skolen hver dag gratis, og det ligger ganske fint til 🙂 Klem

 • Hedda
  Du er virkelig inspirerende, Eirin!

 • Jeg også elsker å bare se og følge med på mennesker:) Hørtes kjempe deilig ut å bare sitte der for seg selv med et blad, musikk på ørene og en kaffe!

 • Ida
  Hvilket magasin er det?

 • Ingrid Karoline
  Ååh, så idyllisk! Hvor er iPhone dekselet fra, forresten? 🙂

 • Helene
  Det gleder jeg meg virkelig til å gjøre får jobb i sommerferien!
  Kan du skrive om de øreproppene du nettopp kjøpte, hva de heter feks.
  Håper du får en strålende tid videre i LA! Stor klem

 • Jeg misunner deg så innmari mye, haha!! Kan jeg få lov til å spørre hvilket kamera du bruker?? 🙂

 • Fantastisk!

 • Helena
  Du virker så lykkelig

Comments are closed.