Black & White Musties

1 – 2 – 3

Skjønnhet og velvære er og har alltid vært av stor interesse for meg, og gjennom årene har jeg tilegnet meg noen faste favoritter i toalettmappen. Jeg er likevel veldig glad i å teste ut nye ting, og ikke minst dele dem videre med dere om jeg synes de faller i smak! Akkurat nå står tre produkter på topplisten min som jeg rett og slett ikke klarer meg uten gjennom dagen. Let me show you!

Black & White Musties

Essie Licorice Nail Polish · Do I need to say more? Svarte negler er alltid en vinner!

Magic Snag-Free Hair Bands · Disse har jeg hamstret mye av fra Sephora her i LA. Personlig mener jeg at hestehalen eller frisyren generelt blir så mye freshere med en «usynlig» strikk! Jo enklere looken er, jo finere blir den (synes i hvert fall jeg).

Smashbox Photo Finish Primer Water · Wake up your makeup! Denne vannbaserte primeren er helt magisk. Det er enkelt og greit en allroud-spray som har blitt fast inventar i vesken min. Jeg bruker den før jeg legger makeup for å klargjøre og fukte huden (gir også en superfresh glød), etter makeup for å «låse» looken, og gjennom dagen for å friske den opp. 1. Prime / 2. Set / 3. Refresh!

Black & White Musties

Har du noen favoritter du bare ikke klarer deg uten? Tell me!


Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Black & White Musties

 • Å, det produktet fra Smashbox tror jeg at jeg må skaffe meg, takk for tips! Jeg elsker også de usynlige hårstrikkene, for ikke å snakke om svart neglelakk. Ellers er jeg helt avhengig av flasken min med energising face spritz med vitamin c og lip butteret med nøttelukt fra Body Shop.

 • Marte
  Hei skjønne Eirín!
  Du har sikkert sagt det tidligere, men hvilken modell er vesken din (den i dette innlegget)?
  Håper du koser deg masse i LA; det fortjener du!
  Ha en fortsatt fin ferie, gleder meg til å følge deg videre, både på tur og hjemme på vakre Bjorøy 🙂
  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Hei skjønne! Vesken heter Céline Trio 🙂 Tusen takk. Stor klem!

 • Åh, svarte negler blir jeg aldri lei av! Det passer jo så fint til absolutt alt! Noe jeg ikke klarer meg uten er en slags bivox som kommer i et «silk-hands» sett. Den fungerer strålende på alt av tørr hud, og jeg bruker den som lipsyl – og har aldri hatt mykere og sunnere lepper! Hvilken som helst bivox fungerer bra, for det er ikke olje eller vann i den, så det vil jeg råde deg til å finne, bare for å ha liggende i vesken eller toalettmappen 🙂 Min er fra Mary Kay!

 • Thea
  Hei, Eirin!

  Jeg og en venninne skal dra til Hawaii, California og NY neste år i løpet av friåret vårt. Vi skal være to-tre uker i Los Angeles, og lurer litt på hvor det er best å bo. Hvor bor du når du er der, i sentrum eller mer opp mot Hollywood? Og hvor tror du det er best å være? Håper du koser deg masse i LA, ser helt fantastisk ut!! 🙂

 • Herlig! Skal virkelig sjekke ut den Smashbox Primeren!

 • LOVE your Celine bag Eirin….beautiful!!
  xo Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

 • L
  Det er mange skjønnhetsting på min «må ha liste», men i vesken har jeg alltid med med Batiste dry shampoo, YSL babydoll kiss and blush som fungerer både som leppestift og rouge, tangle teaser børste og hånddesinfeksjon.
  Det ser helt fantastisk ut i LA, kos deg og nyyyt dagene! 🙂

 • Fine vesken! 🙂

 • Marianne
  Fint innlegg! 🙂
  Er de hårstrikkene ganske lik de fra Blax? Tenkte teste ut disse 🙂 Jeg er stor fan av L’Occitane sin håndkrem med 20% shea smør. Hendene føles ekstra godt pleid av denne håndkremen!! Ellers er Dior Creme Abricot super for å gi næring og pleie til neglene, og mykgjør i tillegg neglebåndene 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Ja, akkurat det samme 😀 Den håndkremen har jeg faktisk – love it! Neglekremen derimot må jeg undersøke nærmere. Thanks for sharing 😀

 • Amanda
  Hei Eirin!
  For noen supre tips! den sprayen fra smashbox virker helt super- men jeg har selv en lignende fra clinique, Moisture Surge Face Spray, som er helt fantastisk også, anbefales!
  jeg ville bare komme med et tips til deg, og det er nemlig Emergen-C (c- vitaminer i pulverform som du blander med vann), den inneholder 1000 mg c-vitamin per pose og er helt fantastisk hvis du begynner og brygge på noe! du får kjøpt den på pharmacy i en vanlig matbutikk i usa, eller så kan du bestille på iherb.com (det finnes mange smaker, men jeg vil anbefale bringebær) 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tuusen takk for tips, Amanda 🙂

 • Jeg er helt besatt av fuktig hud-looken, og Shimmering Skin Perfector fra Becca Cosmetics er helt fantastisk! Huden ser utrolig fresh ut!

  Og så bare elsker jeg Céline-vesken din! 🙂

 • Elise
  Jeg har blitt helt frelst av den nye Lip and Cheek Glow’en fra Dior! Den er superfresh!

 • Eline
  Hvor mye koster vesken? Den var kjempefin! ❤️

 • Benedikte
  Jeg har veldig oljete hud, tror du den primeren fra smashbox vil holde det litt mer oljefritt? At jeg kan bruke den i stede for et pudder som «setter» sminken? klem

  • Eirin Kristiansen
   Absolutt! Den er oljefri og tilpasset alle hudtyper 🙂 Klem

 • Takk for tips, må vikelig teste den primeren fra smashbox! Mitt favorittprodukt er kokosolje, det kan brukes til alt fra fukt til ansikt og/ lepper og slitte hår tupper! Virkelig verdt å investere i, jeg vet de har det hos kremfresh i hvertfall 😀

Comments are closed.