Beverly HillsBeverly HillsBeverly HillsBeverly HillsBeverly HillsBeverly Hills

Walking around enjoying the city

07:37 AM · Beverly Hills er fantastisk nydelig, og defintivt en av mine favorittplasser i Los Angeles. Her er alt totalt strøkent med fokus på detaljer til det ytterste! Det har vært mye sightseeing på dårlige sko denne uken, og det merkes på kroppen. Denne søndagen står med andre ord ingenting annet enn total avlsapning på Manhattan Beach på planen. Her snakker vi sommer i april! Jeg gleder meg til å ligge meg ned på den varme stranden, lukke øynene og lytte til bølgeskvulp mens solen gjør jobben. Litt fregner på nesen og saltvann i håret? Love me some! Ha en deilig søndag, dere. Håper dere har storkost dere i påsken med godis og kvalitetstid ♥

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Beverly Hills

Comments are closed.