Rays of light

I love waking up to the rays of light in my face

Rays of light

Spending the morning hours at the beach

Rays of light

· Beach essentials ·

07:53 am · En god bok, et inspirerende magasin, en fin hatt jeg kan gjemme meg under fra de sterkeste solstrålene, Vaseline Spray & Go Moisturizer (denne er helt fantastisk, kjøper den hver gang jeg er i USA), solbriller og en nydelig kimono til å slenge over bikinien. That’s all I need! Oh, and Manhattan Beach of course. Hatten og kimonoen er fra Lindex, vesken er fra Philip Lim.

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Rays of light

 • Åh, du er såå heldig! Kos deg masse, vakre deg 🙂

 • Helene
  Den boken så gøy ut, er den bra?
  Håper du koser deg masse i LA.
  Klem fra Norge

  • Eirin Kristiansen
   Har ikke lest så mye enda, men so far so good 🙂 Klem

 • Åh, så fine bilder <3 Love it!

 • Hanne
  Du er helt nydelig, Eirin! Jeg henter mye inspirasjon fra deg, spesielt ved kosthold og trening. Blir rett og slett litt glad hver gang jeg skal lese bloggen din, men den siste tiden har du begynt å mikse engelske setninger inn i innleggene dine. Beklageligvis irriterer dette meg såpass, at jeg har sluttet å klikke inn på siden din mer enn én gang i uken. Hvis det er på grunn av utenlandske lesere, så syntes jeg det er mer passende med et lite referat mot slutten av innlegget? Alt det engelske føles som en distansering fra oss.

  Det er ikke ment som noe annet enn konstruktiv kritikk 🙂 For jeg liker veldig godt bloggen din, men den siste tiden har den dessverre falt litt fra!

  Ha en strålende tur, det ser fantastisk ut!

  • Eirin Kristiansen
   Det er bare sånn skrivemåtet min er, og slik har den vært lenge. Etter at jeg bodde i NY blander jeg inn engelsk ofte, muntlig også, og da blir det bare slik, hehe. Takk 🙂

 • Pernille
  Heii Eirin! jeg følger deg på alle mulige sosiale medier for jeg synes det er så gøy å få et lite innblikk i hverdagen din. spesielt nå som du er i LA.
  Jeg var selv i usa, alene i sommer og bodde hos en familie. Jeg husker jeg var i helt ekstase da vi skulle handle mat. I og med at du er eldre og ikke bor med en familie som jeg gjorde, lurte jeg på om du kunne lage et innlegg med grocery shopping? jeg så bildene på snapchat og på instagram, det er så gøy hahah! får så mye inspirasjon av å se på de sunne innkjøpene. Det er så trist at sunn god mat er så dyrt her i Norge.
  Kos deg masse videre, og jeg hadde også blitt veldig glad om du kunne laget et innlegg om stedet du bodde, hva du synes om det osv…
  stor klem!

  • Eirin Kristiansen
   Det kan jeg gjøre, Pernille 🙂 Klem

 • Love your bag Eirin.! x
  Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

 • Annie
  Hi Eirin! First I just wanna say that I really love your blogg and you really inspire me. I have been reading your blogg for at least a year now. I just have some questions witch I hope you can answer on in an comment or probably write about in a blogg post. The first question is what you did after the gymnasium? And what were you studying in New York? I also wondering if you are studying now and in witch country? For how long are you staying in Los Angeles and what do you want to become in the future?
  /Annie

  • Eirin Kristiansen
   Hi Annie! That’s so nice to hear. Thank you so much! After the gymnasium I moved to New York and studied Fashion Management. After that I started on my bachelor in journalism in Norway which I’m still studying. In the future I really don’t know what I want to become. Time will show 🙂 xx

Comments are closed.