I går kan jeg med hånden på hjertet si var en av de beste dagene i hele mitt liv. Herregud så gøy vi hadde det! Elisa og jeg bestemte oss for å hive oss i en bil og ta en liten times kjøretur inn til Hollywood for å sjekke ut The Walk Of Fame, shoppe litt, spise en bedre middag og ikke minst – ta en celebrity tour. Det var faktisk helt sinnsykt og det kribler i magen bare jeg tenker på det!

EIRIN & ELISA TAKE HOLLYWOODEIRIN & ELISA TAKE HOLLYWOODEIRIN & ELISA TAKE HOLLYWOODEIRIN & ELISA TAKE HOLLYWOODEIRIN & ELISA TAKE HOLLYWOODEIRIN & ELISA TAKE HOLLYWOODEIRIN & ELISA TAKE HOLLYWOOD

Jeg mener, først  skjønner jeg hvorfor folk er obsessed av Los Angeles. Tempoet, stemningen, menneskene, bygningene, husene.. Alt kombinert sammen er magisk! Det var også morro å være “stalker for a day” på The Celebrity Tour i Hollywood. Jeg mener, hvem visste at Adam Sandlar, David & Victoria Beckham, Kanye & Kim, Dr. Phil, Paris Hilton, Miley Cyrus, Julia Roberts, The Playboy Mansion, Fergie (listen fortsetter i evigheter..) var naboer? Alle husene deres lå på rekke og rad i kanskje det fineste strøket jeg noen gang har sett. Jeg måtte nesten klype meg selv i armen! Jeg tok mange bilder, så dette får bli et eget innlegg tenker jeg..

Som jeg nevnte dro jeg og Elisa inn til Hollywood på egenhånd, men det som er så fint det er at skolen til EF tilbyr aktiviteter og turer til Hollywood. Det eneste du trenger er å melde deg på, så fikser de resten. Vi hadde det såå gøy at vi skal dra inn igjen med dem på lørdag! Vi tenker også å leie bil neste uke og ta en roadtrip tilbake til Beverly Hills, haha.. Det blir såå bra ♥

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “EIRIN & ELISA TAKE HOLLYWOOD

 • Åh, elsker at du blogger fra LA, lite flashback fra da jeg selv var der 🙂

 • Wow! Det ser helt fantastisk ut! Jeg drømmer om å reise dit..! Kos deg videre <3

 • åå ble skikkelig glad av å lese dette innlegget, det virker som du har det utrolig bra og koser deg masse! Fikk lyst til å dra til Hollywood selv hehe 🙂 du får hvertfall kose deg videre og fortsett å blogge bra:D

 • Såå gøy med celebrity tour 😀 Virker som du har det helt fantastisk! Beverly Hills er såå fint, så dit burde dere absolutt dra 🙂

 • Elsa

  Leier dere bil? jeg har hørt at det er vanskelig å leie bil og at man må være over 25, stemmer det? 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Nei, vi tenker å gjøre det neste uke. Det skal ikke være noe problem så lenge du har hatt lappen i to år har jeg hørt 🙂

 • cecilia

  Hvilken jobb viser du til på snapchat? Det med hode-/radiotelefoner her om dagen også..

 • Så gøy! 🙂

 • S

  Hei, hvor er buksene dine fra?? Veldig fine. kos dege masse i LA!!

 • Helene

  Hei! Synes det er kjempegøy med snap-en din:) kult å se hva du opplever! Men kan du ikke si noe i stedet for å bare pose, er jo mye bedre for oss som ser på:) kos deg masse i lala-land:)

 • Sweet!

 • Andrea

  Omg, så kult! Jeg skal til L.A på onsdag, og håper å få oppleve noe av det samme:-) Du sa du hadde tenkt å ha et eget innlegg om kjendisenes hus, kunne du da også nevne adresser slik at jeg finner fram?
  Tusen takk!:-)

 • Lovely photos Eirin 🙂 x
  Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

 • Malene

  Elska outfiten!! Kor e den grå toppen fra? 🙂

Comments are closed.

Translate