In the streets of L.A

Sunnies on my nose & music in my ears

Da jeg vandret langs Redondo Beach i morges kunne jeg ikke gjøre annet enn å smile med favorittmusikken på ørene og solbrillene på nesen. Det er lenge siden jeg har hatt en slik god-følelse i hele kroppen som kribler fra topp til tå. Denne byen gjør meg ingenting annet enn nyforelsket, glad og drømmende! Jeg elsker å lukke meg inn i min egen verden med høy musikk på ørene, vandre rundt i nye omgivelser og bare ta inn alle intrykkene rundt meg. Spesielt når solen varmer i kinnene! Har jammen fått litt farge også.

In the streets of L.A

Music is my therapy

I all min fortvilelse trodde jeg at jeg hadde dratt ifra øreproppene mine i Norge og endte derfor opp med å kjøpe meg et splitter nytt par på flyplassen i London. Bose er virkelig det beste merket jeg noen gang har vært borti, og musikkopplevelsen blir rett og slett helt magisk. Anbefales på det varmeste om du er like glad i å lytte til musikk som meg! Øreproppene fra Apple blir plutselig nitrist i forhold, og jeg tror nesten jeg kunne felt en tåre på flyet da jeg måtte nøye meg med dem på halve reisen. Bose har skjemt meg bort!


I dag har jeg vært på EF fra 13:00 – 17:40. Så fort vi var ferdig ble det en liten runde grocery shopping med Elisa før vi dro hjem. I skrivende øyeblikk ligger jeg strak ut i dobbelsengen med pysjamasen på, KUWTK på skjermen, banan + peanøttsmør på nattbordet og MacBooken i fanget. Haha! Kjenner det blir tidlig kveld på meg i dag – i morgen går turen til Hollywood and I barely can’t wait ♥

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “In the streets of L.A

 • Så fint du har det 🙂 jeg skal reise til Los Angeles i sommer og gå på EF 🙂 Gleder meg skikkelig til Los Angeles nå

 • Henriette Evensen

  du er så himla fin hele tiden. håper du får en superfin dag 🙂

 • Linnea

  Du er så pen! Kan du vær så snill å lage en video av hvordan du lager denne dotten på hode (som du har på denne blogposten, ikke den snekkerbukseposten) ? Den hestehalevideoen du laga har hjulpet meg myyyye, å jeg klarer vikelig ikke å lage en sånn fin dott som på bildene over! Håper du vil hjelpe meg, da hadde jeg blitt så glad!

 • Så deilig! Gleder meg til oppdatering fra Hollywood:)

 • Helene

  Hvor er den fine skjorten fra?

 • Caroline

  link til øreproppene? 😀

  • Eirin Kristiansen

   Kjøpt på flyplassen, no link! 🙂

 • Mina

  Hvor er skjorten fra?

 • Du er så skjønn, Eirin!! Bloggen din er så herlig og positiv, og såå motiverende. Blir veldig glad av å klikke meg inn på den hver dag! Ønsker deg en kjempe tur nå når du er i Los Angeles! Så moro, du må virkelig kose deg masse 😀
  Klem

 • Helene

  Kunnet du funnet navnet på øreproppene?
  Så lyst å invistere i noen ordentlige noen:)

  • Eirin Kristiansen

   Bose SoundTrue White In-ear Headphones 🙂

Comments are closed.

Translate