Today I'm wearing thisToday I'm wearing thisToday I'm wearing this

Outfit from H&M

09:51 am · Love love love this look! Denne snekkerbuksen i hvit denim har jeg hatt et crush på i evigheter, og endelig kom en passende anledning til å bruke den. Den er så comfy og deilig! Føler meg nesten som et lite barn i den, spesielt med «tutten» på toppen av hode. Haha! Hjemme ville jeg vanligvis kombinert den med grovstrikket genser, men her i L.A gikk jeg for en lett og luftig skjorte. The perfect outfit! Dere får forresten en sneak peak på rommet jeg bor i på Eldorado Coast Hotel i samme slengen, men lover å vise dere bedre bilder av det senere. Nå skal jeg avgårde til EF for å møte jentene for en bedre frokost på Acai Café. See yah ♥

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Today I’m wearing this

 • Så søt! 🙂

 • Pia
  Råflott er du!!!
  Lette etter den selv, men fant ikke denne søte snekkerbuksen 🙂

 • Eileen
  Den røde kjolen du hadde på, på snapchat story – hvilket merke er den fra? såå fin!

 • Hedda
  Hei:) jeg lurer på om håret ditt blir krøllete fremerst ved de babyhårene, for jeg er i LA nå og jeg sliter med det:)

 • Martine
  Åh, du er så nydelig! Du ser fantastisk ut med alt <3 Jeg elsker hvordan du klarer å få håret ditt til å se så fint og tilfeldig ut! Når jeg prøver meg på frisyrer så ser det enten rufsete eller overstylet ut, haha. Du er i hvert fall min nr.1 inspirasjon! Håper du koser deg masse og nyyyter hver eneste dag i LA. En dag vil jeg gjøre det samme 😀 Du gir meg motivasjon til å bli frisk fra spiseforstyrrelsen. Jeg er så takknemlig for det! Stor klem fra Martine <3 God påske!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk for det fantastiske Martine! Heier på deg. Stor klem fra meg <3 Klem

 • Cecilia
  Råstilig! Du naila det laidback og voksent:) men elsker hatten på hyllen bak og, hvor fant du den? 😀

  • Eirin Kristiansen
   Takk Cecilia! Den er fra Lindex 🙂

 • Åh! Snekkerbukse er så fint 😀 og du er helt nydelig på håret om dagen!

  • Eirin Kristiansen
   Utrolig gøy å høre, Camilla! Takk 🙂

 • åh så fin!

 • Ingvild
  Fiiiin!

 • Åh, jeg elsker dette antrekket! Buksen var helt perfekt 😀

 • Sara
  Korleis str ha du i buksa og skjorta? :):)

 • Mari
  Hvor er de hvite sandalene i bakgrunnen fra? Du ser strålende ut 🙂

Comments are closed.