Heading to Los Angeles

Oh so focused..

God morgen, hjerter! Nå sitter en passe søvnig meg på flyplassen med dagens første kaffekopp limt til hånden. Flyet til Los Angeles går om få strakser, og jeg gleder meg noe helt enormt til to uker med sol og varme! Kjenner jeg trenger en liten «ferie» for å finne roen og balsamere sjelen litt. Jeg gleder meg sånn til å oppdatere dere derfra, og håper dere gleder dere også. Det blir en lang reise i dag, så thank god for en god bok, nakkepute og hodetelefoner.. Dere må ha en deilig søndag, så skrives vi! LA I’m ready for you ♥

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Heading to Los Angeles

 • Hedda
  Så gøy! God tur:) Jeg reiser selv dit i dag og gleder meg utrolig mye!:)

 • mari
  reiser du med noen? 🙂

 • God tur! Gleder meg til innlegg fra LA 🙂

 • Kos deg masse i LA og god påske. Er så mye fint å se på i Los Angeles 🙂

 • Carina
  Så spennende! Gleder meg til å lese 😀

 • Julie
  Hei!

  Hvor kjøper du sukrin gold?:-)

 • God tur, kos deg en hel haug!

 • Æææ, du er SÅ heldig Eirin! Men igjen, du fortjener det så flink som du er 🙂 Kos deg masse, og nyt tiden til det fulle! Gleder meg til oppdateringer fra LA <3

 • Kjersti
  Er kjempemisunnelig nå, men turen er vel fortjent, så håper du koser deg masse! Ser fram til solfylte oppdateringer! 🙂
  Du er sikkert rimelig opptatt nå, men om du har tid til å svare, så lurte jeg på hvordan det er å gå tur til Nibben på Bjorøy? Skal til Bergen noen dager i påsken og vil gjerne gå noen turer, syns det såg så fint ut på de bildene du tok! Er det en veldig lang tur, samboeren min prøver å bli kvitt beinhinnebetennelse så vil ikke legge ut på så altfor tøffe turer. Er det evt. noen andre turer i Bergen du vil anbefale? Hadde satt stor pris på svar, men skjønner selvsagt om du ikke rekker det! 🙂
  Håper turen gikk fint og at du nyter LA! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Kjersti! Nibben er en veldig fin tur som ikke er verken for lang eller kort. Men ville kanskje heller anbefalt fløyen eller gått en tur i gamle Bergen. Mye koseligere og litt mer «lokalt» 🙂 Klem

 • H.S
  Hei, flott jakke du har! Lurte på hvor du har kjøpt den 🙂 God tur til LA !

Comments are closed.