Happy weekend

I love buying flowers to celebrate the weekend

Happy weekend

Tulips for my bestie

Endelig helg og til og med påskeferie for mange. Tipper det føles deilig! Jeg har sagt det før og sier det igjen, ingenting er som å kjøpe en bukett med friske blomster for å ringe helgen inn. Tulipanene over gav jeg til min beste venninne forrige fredag (fredagsbuketten trenger ikke nødvendigvis være til deg selv), mens i dag på en annen side står en bukett med brudeslør på spisebordet mitt. Det er så lekkert synes jeg! I dag har jeg fartet rundt i byen i fineværet, og nå har jeg akkurat kommet hjem. Jeg snur likevel raskt i døren, for i kveld står jentekos med The Voice på tapetet. Deilig og myk start på helgen! Have fun (hva enn dere måtte finne på) ♥

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “Happy weekend

 • Susanne
  Du er så herlig positiv og sprudlende. Du virker bare så utrolig koselig og genuint hyggelig og snill. Jeg får lyst til å flytte dit du bor og henge med deg :p 😀 Ha en super helg!

 • Kos deg masse med jentekos. Jeg skal i bryllup! 😀

 • Laura
  Åååh friske blomster er noget af det bedste!
  Ved du hvor man kan købe norske magasiner i udlandet? Synes jeg så, du læste Elle DK i et blog post den anden dag….

  • Eirin Kristiansen
   Jeg kjøper utenlandske magasiner hos Narvesen. Klem!

 • Poster du bare ett innlegg om dagen nå? :/ Innom her støtt og stadig for å se om du har postet! Hehe. Elsker bloggen din, blir så inspirert. God helg < 3

  • Eirin Kristiansen
   Prøver å holde meg til to, men noen dager strekker ikke tiden til slik som jeg skulle ønske. Koselig at du titter så mye innom likevel, gjør mitt beste! God helg <3

 • så fine bilder <3 blomster på en fredag er noe av det beste jeg vet.. Brudeslør er SÅ fint! håper du får en nyydelig helg, klem!

 • Fredagsblomster er virkelig en fin tradisjon. Du er så flott og inspirerende! Blir alltid glad av å lese bloggen din 🙂 Stor klem!

 • Kjersti
  Satt i pausen på jobb og vurderte om jeg skulle unne meg noen gule tulipaner til påsken, og tittet innom bloggen din(som forresten alltid er min favorittunderholdning i pausen) og ble fort overbevist! Blir så mye friskere og mer livlig i heimen! 🙂 Blir bare sånn halvveis påskeferie her, blir mye jobb når det kommer så mye hyttefolk til Voss, så er litt misunnelig på LA-turen din! Men den er vel fortjent, god helg og god tur! <3

 • Natalia
  Hei!
  Du er ser ut som en veldig koselig jente,
  Men jeg leste i den gamle bloggen din (forrige) at du så på dancemoms på en nettside.
  Den nettsiden har jeg vært på mange ganger, men jeg klarer ikke å finne ut hvordan man bruker den.
  Må man registrere seg? Og i så fall er det trygt? På mange andre sider så må man krysse ut noe reklame må man det?
  Ja jeg håper du har tid til å svare!

 • Marte
  Hei! Tenkte å si ifra om at jeg kom over en falsk instagramprofil av deg. Sabellalindstroem heter brukeren 🙂 god påske vakre deg!

 • Anonym
  Sabellalindstroem er en falsk profil av deg på instagram! Har kommentert dette før, men er usikker på om jeg fikk postet kommentaren..

 • Natalia
  Hei du tror vel ikke du kan svare på det over unnskyld for at jeg maser enn jeg er så himla lei av å bare se klipp på YouTube.

 • Åå, herlige bilder! Blomster kan virkelig gjøre så mye med følelsen i et rom. Ha en strålende helg, fine deg <3

Comments are closed.