annonse

Girly me-time with Stella

Getting in touch with my inner girl

Det er ingenting som kan sammenlignes med å sitte med et ferskt magasin mellom hendene. Nå skal det sies at jeg (som dere sikkert allerede vet..) abonnerer på det meste, og kan vel egentlig omtale meg selv som en magazine junkie. Hah! Jeg håper aldri det blir slutt på magasiner i den gode, gamle papirutgaven. Det er noe helt spesielt ved det å holde et magasin fysisk i hendenene og la seg inspirere hvor enn man er. Om det så er hjemme i sofakroken, på sengen en søndagsmorgen, eller på flyet. Rett og slett overalt!

Girly me-time with Stella

Stella er en av mine favorittmagasiner nettopp fordi innholdet er så utrolig variert og det gjør at jeg kan la meg inspirere på alle plan. Her kan jeg lese om både mote, helse, livsstil, skjønnhet og selvutvikling. Alt av det gode smelt sammen i en og ett!

Girly me-time with Stella

Hvor fresh er forresten ikke Silje Norendal på coveret?

Girly me-time with Stella

· Tilbud til deg ·

Nå kan du få 3 utgaver av Stella + denne lekre, stilrene og tidløse skinnclutchen fra Adax til 129, + porto (59 kr). Tilbudet har en totalverdi på 936,- og kan bestilles HER. Adax er kjent for og alltid velge de beste materialer, og jeg elsker at clutchen kan brukes til både hverdags og fest! Den rommer akkurat det mest nødvendige: iPhone, lommebok, nøkler, lypsyl.. You name it! 

Previous Post
Next Post

11 thoughts on “Girly me-time with Stella

 • Ingrid
  Hei der! Vil bare minne om at vi har en planet å ta vare på, og det blir brukt sååå mye papir! Det er bra med resirkulering, men vi burde være litt obs på om det papiret vi BRUKER er resirkulert. Tips er å lese magasin på iPad, mobil osv, og heller kjøpe papirutgaver litt sjeldnere 🙂 Da sparer vi papir og miljøet! i tilleg er jo papirutgavene så proppfulle med reklame.., men det er jo ikke til å unngå noen steder. Uansett, det var bare en liten reminder, ble selv veldig obs på dette dan noen fortalte det til meg! (og jo, Silje ser smashing ut ;D)

 • Du er flink til å ta bilder, for du husker å tenke på detaljer og farger:)

 • Jeg også liker blader så utrolig godt. Det er noe annet med det enn å sitte med en pc i fanget.

 • Madeleine
  Var det Laurent og The Main Level du hadde snap av? Hva gjorde dere? *nyskjerrig* haha 😀

  Klem

 • Å, så lekre bilder!!
  Eg skal kjøpe bladet etterpå – er faktisk ein reportasje på 2 sider om meg i denne utgava pga. min sjukdom!! 🙂

  God helg!!

 • Ja magasiner er best i papirform ☺

 • Norske magasiner er så .. flate. Overfladiske. Stella er et av de bedre, heldigvis har vi noen som har LITT innhold i det minste. Men det beste som finnes er å dra på den store Narvesen ved Nathionaltheatret og studere de utallige magasinene de har der. De har SÅ bra utvalg.

 • F
  Hei Eirin! har vært fast leser av bloggen din i mange år. Har alltid syntes så synd på deg og jørgen som må bo borte i fra hverandre så lenge. Selv har jeg samboer og hadde aldri klart det!… men nå blir det realiteten for oss også. Jeg forstå helt ærlig ikke hvordan jeg skal klare det! eller jeg vet at vi klarer det, vi har vært sammen i 4 år, men det blir utrolig trist. Han skal studere, og jeg studerer her i Trondheim. Kan du være så snill å skrive et innlegg om avstandsforhold? jeg hadde satt utrolig stor pris på det. trenger noen råd, og ett lite DET-KOMMER-TIL-Å-GÅ-BRA!
  STOR KLEM! <3

 • Ane
  Hvor lang tid tok det før du mottok Pellobello jakken din ? 🙂 regner med at den var på preorder, men fra du mottok bekreftelse på at den var sendt

 • Elin
  Elsker Stella! Kanskje eneste «glossy jentemagasinet» som ikke gjør at jeg føler meg mindre intelligent. Dumt det bare gis ut seks ganger i året 🙁

Comments are closed.