Reisen er sponset av EF

Støvet er tørket av kofferten, reisehåndboken er funnet frem og jeg kjenner at reisefeberen begynner å melde seg sakte men sikkert. Søndag morgen drar jeg to uker med EF til Los Angeles og jeg klarer nesten ikke vente! Jeg har aldri vært i denne storbyen før og har absolutt ingen forventninger. Men det er vel kanskje greit? En ting er sikkert, og det er at det blir knall!

Hasta la vista baby

I’m all about the palm trees and 80 degrees

Hasta la vista baby

Let’s go!

Foruten sightseeing, shopping, strandliv og andre festligheter kjenner jeg at det skal bli fint å friske opp engelsken litt på språkkurset. Det er tross alt over ett og et halvt år siden jeg flyttet hjem fra New York, så det gjør bare godt! Hører forresten rykter om at det mest sannsynlig blir utflukter til både Las Vegas og San Fransisco. Jeg sier bare «check – check – check » på bucket-listen min! Fy så bra dette skal bli, og jeg gleder meg virkelig til å ta dere med meg på reisen. Om noen har vært der selv tar jeg gledelig imot reisetips!

Om du også ønsker å oppleve verden slik som meg, synes jeg at du skal ta deg en titt HER å lese litt om reisen, eventuelt motta et pristilbud. EF Education arrangerer reiser til en hel haug av drømmedestinasjoner, så det er bare til å hoppe i det. Hah!

Previous Post
Next Post

39 thoughts on “Hasta la vista baby

 • Oh wow, that sounds amazing!!! Enjoy it, I’m already jealous haha but I’m looking forward to see all the pictures from your adventure! 😉

 • Cecilia
  Hadde jeg også fått det gratis ville jeg nok hoppet i det og 😀
  Men lurer på hva du gjør med journaliststudiene når du blir borte i to uker?
  God tur! 😉

 • Malin
  Jeg skal til LA selv til sommeren, så gleder meg til å plukke opp masse tips mens du er der <3 Dette blir nok bra! Hvor er dokumentmappen fra? En sånn står på listen over ting jeg må få tak i før avreise, hehe.

 • Sandra
  Du burde så absolutt reise til Las Vegas og San Fransisco. Fantaststiske byer! Har selv nettopp kommet hjem fra språkkurs i LA og det er noe av det beste jeg har vært med på:) Anbefaler naturligvis alle turistattraksjoner som å se Hollywood skiltet, Universal Studios, Six Flags og Disneyland.

  Ellers er Santa Monica verdens koseligere sted<3 Å se solnedgangen fra Pieren er helt vidunderlig!! Samme er det å ta Pariserhjulet midt i solsteken.
  Palos Verdes(hvis du bor i Redondo Beach er også verdt å få med seg) Helt på toppen ligger det store, store hus og der kan du også se solnedgangen. Ellers er Manhattan Beach også veldig populær. Nydelig strand:)

  Av restauranter vil jeg anbefale deg Outback Steakhouse, hvis du er glad i god, saftig biff! De serverer også norsk laks:)

  Håper du får en fantastisk tur!! Skal du på i redondo beach? Veldig fint og rolig sted. Lærerne er helt supre og skoledagene er morsomme og veldig annerledes:) Gleder meg masse til å se dine oppdateringer og Hvordan du har det i denne fantastiske byen<3

 • Hanne
  Hei! Jeg var i San Francisco i februar og vil virkelig anbefale deg å leie sykkel fra utleieplass i nærheten av Fishermans wharf og sykle over Golden Gate Bridge og eventuelt videre til Sausalito hvis du har tid. Høydepunkt fra turen min ihvertfall!

 • Maren
  God tur, har selv vært både i L.A og Las Vegas! Tips til Las Vegas, der er så varmt, så lite og luftige klær, har aldri opplevd en så intens og gjevn varme i løpet av hele døgnet, uten et eneste vindkast!

 • Sonia
  Jeg elsker LA! Ble mange turer dit da jeg bodde i California et år, og mitt store LA tips er universal studioes. En utrolig morsom og gjennomført fornøyelsespark, som er morsom enten du liker å kjøre berg og dalbaner eller bare vil slappe av med forskjellige show som lar deg komme bak scenen og se hvordan filmer blir til. Og hvis du drar i universal MÅ du få med deg vannshowet waterworld. Det kan kanskje høres ut som noe du har sett før, men det er faktisk helt vilt og mind-blowing, selv når du ser det for femte gang! Kos deg masse i LA, det er et fantastisk sted =)

 • Anonym
  Reiser du alene, eller sammen med noen du kjenner fra før? Jeg var i San Fransisco sist sommer, og kan absolutt anbefale å besøke byen!! Å kjøre over Golden Gate Bridge er noe for seg selv:-)

 • Anonym
  Reiser du alene, eller sammen med noen du kjenner fra før? Jeg var i San Fransisco sist sommer, og kan absolutt anbefale å besøke byen!! Å kjøre over Golden Gate Bridge er noe for seg selv:-)

 • Åh, så heldig du er! Hadde absolutt hoppet i det om jeg hadde hatt råd eller fått det gratis jeg også, ja 😀 Hehe. Reiser en tur til Spania om et par mnd, håper det blir like bra jeg! 😀

 • åå, så heldig du er 🙂 hadde fristet en tur til LA nå som det snøstorm i Oslo 🙂

 • Kni
  Kan du legge ut link til de sorte solbrillene? Fine:)

 • Herlighet, jeg måtte lese setningen «Det er tross alt over ett og et halvt år siden jeg flyttet hjem fra New York» sikkert 10 ganger. Er det virkelig så lenge siden? Helt sykt hvor tida flyr :O Ha en fin dag <3

 • I LOVE your «life is short, buy the ticket» pouch.
  xo Jodie

  http://www.jodiecaughey.com

 • Dina
  Hvor er den «mappen» som det står «life is to short, buy the ticket» fra?

 • Hei Eirin! Så hyggelig å høre at du skal til Los Angeles, Redondo Beach med EF. Jeg personlig har nå vært her i tre måneder og har én måned igjen før jeg reiser tilbake til skjønne, lille Norge. Dette stedet er blitt som et hjem for meg og jeg trives kjempebra. LA har utrolig mye å by på – noe man bare MÅ få med seg! Det kan være greit å vite at selv om været er helt perfekt med sol og 30 grader på dagen, blir det raskt noe kjøligere om kvelden etter at solen er gått ned. Jeg ønsker deg en riktig god tur over dammen. Hvem vet, kanskje vi sees på skolen? 🙂

 • Emma
  Så kjekt, og så heldig du er!! 😀 Hvor er passholderen fra forresten?

 • Så spennende med språkreise i L.A. Det må jo være den ultimate drømmedestinasjonen! Gleder meg til å følge deg på reisen 😀

 • Hei 🙂 Jeg har selv vært i LA, jeg var der tre uker i fjord hvor vi tog fly til Las Vegas, var der i noen dager og kjørte nedover kysten og stoppet i storbyer og noen småsteder. En veldig fin tur! Hvis du skal en tur til Las Vegas MÅ du bare gå gjennom alle de syke hotellene som er der. Nesten alle hotellene skal etterlikne forskjellige steder i verden, og det er virkelig helt fantastisk å se hvordan alle hotellene ser ut! Vi bodde selv på Venetian, som skal etterlikne Venezia og det var helt sykt. Du MÅ ta deg turen innom hotellet. Man tror det ikke før man ser det. De kjører ekte italienske, romantiske båter i andre etasje på hotellet!
  Det er så utrolig mye å oppleve i LA, så bare nyt turen din, det er virkelig fantastisk der.

 • Frida
  Så heldig du er! Har selv vært i LA og det var helt fantastisk 🙂 Lurte på hvilken modell vesken din er? (Hva den heter + størrelse..) den var utrolig lekker. God tur, klem 🙂

 • Thea
  Har du kanskje lyst og mulighet til å lage inspo for våren/sommeren, før du drar? 😀 hadde blitt superglad, da jeg selv skal til USA om 1 uke å trenger litt inspirasjon på shopping-fronten.. Hva som er in og hva du selv kanskje ser etter 🙂 ELSKER stilen din!! Klem

 • Mari
  Hei!! Jeg bare lurte hva du måtte gi for Céline trio vesken? Jeg vet at mange ikke liker å si priser på ting, men jeg har vurdert å kjøpe vesken lenge og det hadde derfor vært kjekt å vite hvor mye jeg er nødt til å spare. Har kikket rundt på nett, men jeg føler det står så mye forskjellig når det gjelder priser, pga. de forskjellige størrelsene på veskene som finnes! Jeg lurte også på hvilken størrelse du har, og om du er fornøyd med den? Til slutt så skulle jeg så gjerne ønske å se veskesamligeng din! Skjønner mange syns det er «skrytete» å legge ut, men det er noe det beste jeg vet! Hihii 🙂
  Ellers ville jeg bare si, tusen takk for mye inspirasjon i hverdagen! Blir alltid glad av å titte innom. Stå på! 🙂

  Hilsen en bag-oholic <3

 • Mari
  Hei!! Jeg bare lurte hva du måtte gi for Céline trio vesken? Jeg vet at mange ikke liker å si priser på ting, men jeg har vurdert å kjøpe vesken lenge og det hadde derfor vært kjekt å vite hvor mye jeg er nødt til å spare. Har kikket rundt på nett, men jeg føler det står så mye forskjellig når det gjelder priser, pga. de forskjellige størrelsene på veskene som finnes! Jeg lurte også på hvilken størrelse du har, og om du er fornøyd med den? Til slutt så skulle jeg så gjerne ønske å se veskesamligeng din! Skjønner mange syns det er «skrytete» å legge ut, men det er noe det beste jeg vet! Hihii 🙂
  Ellers ville jeg bare si, tusen takk for mye inspirasjon i hverdagen! Blir alltid glad av å titte innom. Stå på! 🙂

  Hilsen en bag-oholic <3

  • Kari
   Jeg betalte 6600,- på Vincci i Bergen for Celine trio i samme str som Eirin har 🙂

 • Katrine
  Du er helt fantastisk heldig! Kom hjem fra LA i November etter å ha vært der i 5 uker på samme skole som du skal på, og jeg merker det stikker i hjertet av å lese at du skal dit! Det er så fantastisk der, og jeg savner det vanvittig! Du må virkelig nyte tida max, og hive deg med på alt du kan være med på!

 • Herlighet, så heldig du er 😀 Håper du får det kjempefint!

 • Anonym
  Er det Redondo Beach du skal til?
  Du burde virkelig glede deg! Var selv på akkurat det samme kurset tidligere. Men tiden du har er kort, så du burde virkelig utnytte tiden til det fulle. Ser at du tenker å reise til Las Vegas osv. Rakk ikke dette selv, men hørte veldig masse bra om disse turene. Men de skal sies å være for dem som ønsker å feste, utifra hva dem andre fortalte.
  Du burde i hvertfall ta turen til Santa Monica, det er en helt fantastisk liten koslig by. Ca en 30 min fra LA, så her er det mulig å ta en tur etter skolen en dag. Her har du gode shopping muligheter, stranden og koslige kafeer i hvert hjørne.
  Six flags, Hollywood sign og Universal studios er noe man burde få med seg, men tar gjerne en dag for hver av tingene. Så blir vell til hva du velger å prioritere tiden til.
  Beverly Hills er en så koslig og fin »shopping gate» hvor du får merke klær og tilbehør til en fin pris. Må bare tipse om en liten ting, noe du kanskje vet fra New York? Men ROSS er en butikk som veldig mange vil tenke en billig og ubrukelig butikk. Men her selger de nemlig masse nytt og fine treningklær til en super billig penge. Alt av Nike, Reebok, Adidas osv. Så dit burde du ta turen innom!!
  Anbefaler også å leie bil, med noen venner. Hvis det er Redondo Beach du skal til vil du være veldig avhengig av bussen overalt. Tar gjerne opp til 2 timer inn til LA .. Men med bilen vil du bruke knappe 30 min. Så du sparer tid og prisene er ikke så verst heller. Stacked er en resturante du burde oppleve. Her kan du lage din egen rett, og super god mat. Ligger på Del Amo Fashion Center, ikke så langt fra Redondo Beach skolen.

  Håper ikke du skal bo på Days inn! Kos deg masse.

 • Frida
  åå, du kommer til å få en fantastisk tur! Jeg har selv vært på språkreise med EF til LA, og det er det kjekkeste jeg har vært med på. Bli med på alt du kan av utflukter! Universal Studioes og Disneyland er et must:-D Six flags er også gøy hvis du liker fart og spenning. (Der har du også den ikoniske berg og dalbanen fra Full House.) Få med deg en basketballkamp (Lakers) eller baseballkamp (Dodgers) hvis du får anledning. Det er stemning det!
  Ha en super tur! Gleder meg til å følge deg:-)

 • Camilla
  Jeg var i LA i fjor og hadde det utrolig gøy! Du bør glede deg 🙂
  Jeg vil anbefale Universal Studios, Santa Monica Pier, Runyon Canyon Park, Venice Beach og Hollywood skiltet. Vi reiste også til Malibu som var gøy å ha opplevd. Hvis du skal shoppe anbefaler jeg The Grove og Rodeo Drive i Beverly Hills. Rodeo Drive er kult å ha opplevd selv om man ikke skal shoppe.
  Hvis du reiser til Las Vegas anbefaler jeg deg å få med deg et Cirque du soleil show! Vi så «Mystere» på Treasure Island, og det var utrolig gøy!

 • GLED DEG! Når det kommer til shopping anbefaler jeg områdene rundt Third Street Promenade, The Grove(!!!!), Melrose Avenue (spesielt Wasteland som er en heeeelt fantastisk secondhand butikk) og Main Street ved Santa Monica. Det er spisesteder over alt, men noen av mine favoritter er Umami Burger på The Grove (anbefaler Manly burger + sweet potato fries + den hjemmelagde isteen her), Urth Cafe, Glow Bio i Melrose Ave (spesielt taco gorilla wrappene og acai bowlene her er supergode), Beverly Hills Juice Club, Taverna Tony i Malibu. Ta deg også en tur innom Wholefoods og kjøp Sambazon Acai-is, for den smaker helt himmelsk. Hvis du har lyst til å trene anbefales løpetur på Venice/Santa Monica, hiking, eller en tur på et av senterene til SoulCycle. Håper du får en super tur!!

 • Hei Eirin! Så sykt heldig du er! Dette må være en av mine desidert favorittsteder, men det kommer jo av at jeg har vært på utveksling i Sonoma (1 time unna San Fran) og elsket stedet og vertsfamilien. Sonoma er også et sted du bør unne deg et tur til hvis du vil oppleve vinsmaking, men da må man jo være 21. Ellers elsker jeg San Francisco, der er det veldig koselig å besøke den norske sjømannskirke. I tillegg må du jo få med deg Golden Gate Bridge, Lombardo Street, Alcatraz, Painted Ladies, Fisherman og selvfølgelig cabelcar. Ellers hvis det er det noe tid kan du dra til Santa Cruz, og Google på Silicone Valley.

  I LA har jeg ikke vært like mye, men vil anbefale Griffith Observatory (utsikten er helt nydelig særlig på kvelden med alle lysene). Ellers har du jo Walk of Fame, men ikke så veldig kult som alle tror. Santa Monica Pier er fint. Beverly Hills.

  Ha en riktig fin tur, det kommer til å bli mye og se 🙂 Gled deg! Misunnelig…

 • Emily
  Du bør absolutt dra til Ojai og Santa Barbra! I Ojai er det farmers market, masse veganske restauranter og cafeer, og et kjempe fint sted for å hike i fjellene :):)

 • Heldiggris! ahh, hadde vært deilig med LA tur i sommer ..

 • Ingvild
  Du må shoppe på Santa Monica, og leie sykkel og sykle til Venice beach langs stranden fra Santa Monica. Venice beach er «overtatt» av hippiefolk som røyker og lever livet, høres kanskje ikke så hyggelig ut, men er et veldig spennende og inspirerende sted! De har masse boder med fine ting de selger, og stranden i seg selv er sykt kul!

  Ellers må du dra på Universal studios, syyyykt gøy! San Fransisco er også helt fantastisk. Nydelig by. Ta Cable Car og kvelden oppover de brakke bakkene og se utover byen. Spis middag på pier’en der. Ta båt ut til Alcatraz.

  GLED DEG! Var der i 2012 og må ha vært den beste turen jeg har vært på. Bare nyt hvert sekund, USA er et helt magisk sted å være. Som i en drøm.

 • Aina
  Har ei venninne som er i LA nå – med EF! Kanskje du treffer henne; Vanja :):) trønderjente.

 • Heidi
  Hei Eirin!

  Så kjekt å lese at du også skal hit! Jeg har vært her siden januar og skal være til juni. Det er bare å glede seg, du blir møtt av kjekke amerikanere 🙂 ellers er det veldig mye å oppleve og se, så håper du får oppleve det du kan på to uker. Ha en god tur, så sees vi forhåpentligvis på skolen! 🙂

 • Camilla
  Hei:) har vært med på Ef sitt språk kurs i Los angeles før og du bør bare glede deg! Vil anbefale sterkt vafflene med egg og frukt på Good Stuff som ligger på andre siden av veien for skolen, du vil ikke angre! Også Vegas og san fransisco turene tar lengre tid en de forteller så ta med masse vann og mat på bussen 🙂 men det er noen fantastiske turer så det er noe du bør få med deg, spessielt Vegas 😀 ellers god tur! Gleder meg å lese om andres syn på turen 🙂

Comments are closed.